Biletul zilei baschet 16.01.2021

Biletul zilei din baschet de astazi, 16 ianuarie 2021, contine doua evenimente din NBA. Cota finala a biletului este de 2.27 si ai timp sa il joci pana la miezul noptii, atunci cand incepe prima confruntare.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 16 IANUARIE 2021

San Antonio Spurs – Houston Rockets (ora 00:00)

Cele doua echipe se intalnesc din noua dupa ce au mai facut-o in urma cu doar doua nopti. Rockets au avut atunci castig de cauza in primul meci din era post Harden, insa de data aceasta cred ca celor de la Spurs le vor reveni victoria. Practic si atunci San Antonio a avut meciul in mana, fiind pierdut dupa un run de 19-6 avut de Rockets spre finalul meciului.

Nici acum oaspetii nu se vor baza pe John Wall, iar Eric Gordon e trecut pe lista jucatorilor incerti. Pe langa cei doi, s-a mai „rupt” si DeMarcus Cousins. Dintre jucatorii veniti in urma trade-ului din urma cu cateva zile, Exum este clar indisponibil. S-ar putea ca nici Oladipo si Kurucs sa nu-si faca inca debutul, cei doi urmand a trece peste testele fizice.

In tabara lui Spurs nu avem nicio absenta importanta. San Antonio are mare nevoie de acest succes mai ales ca are patru esecuri consecutive acasa. Dupa ce a pierdut meciul trecut pe mana ei, echipa gazda cu siguranta nu-si mai permite o infrangere, mai ales daca luam in considerare problemele din tabara lui Rockets.

Portland Trail Blazers – Atlanta Hawks (05:00)

Am ales sa introduc acest pont pe bilet in special datorita datelor statistice pe care le-am „cules” de la cele doua echipe. Linia de 238.5 puncte oferita de Superbet mi se pare prea mare pentru a fi depasita.

In acest sezon Portland a avut doar patru meciuri care au trecut de 238 de puncte. De partea cealalta, Hawks n-au avut decat doua. Sigur, cele doua echipe se afla in prima jumatate a clasamentului pentru cele mai bune ofensive din NBA. Chiar si asa, daca adunam media punctelor marcate de cele doua grupari, ajungem la un total de doar 227.9 puncte.

Pe langa asta, in ultima perioada am observat o imbunatatire in defensiva lui Hawks. In precedentele sapte partide, Atlanta le-a permis adversarelor doar de trei ori sa inscrie peste 110 puncte, asta in conditiile in care in acest interval de sapte meciuri a suferit cinci esecuri. Defensiva lui Blazers a fost totusi ceva mai permisiva pana acum, dar in fata nu are o ofensiva care sa fii excelat in ultima perioada.