Biletul zilei baschet 16.04.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 47%
Castigate: 9/19
Unitati: -89

16 aprilie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.67. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 03:00.

LOST ieri la combo-ul propus, nu am fost inspirat in alegerile facute. Pentru la noapte merg tot pe meciurile de peste ocean, si am alcatuit un combo in care am incredere ridicata.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 16 APRILIE 2021

Chicago Bulls – Memphis Grizzlies (ora 03:00)

O iau evident in ordine cronologica cu partida din Windy City, unde Bulls(22-32) dau piept cu Grizzlies(27-26).

Tocmai cand spuneam ca Chicago incepe sa se inchege ca echipa, si ca are sanse bune la un „play-in tournament” in Est, a inceput regresul pentru echipa condusa de Billy Donovan. 4 infrangeri la rand, intre care ultima in fata „magicienilor”, si nu oricum, cu oaspeti conducand la 21 de puncte pe finalul sfertului 3. Ca si cand astea nu erau de ajuns, Zach LaVine va lipsi intre 10 si 14 zile (health & safety protocols), iar Bulls au probleme.

Memphis are un joc solid in ultima perioada, cu 6 victorii in ultimele 10 partide. 2 din infrangeri au fost pierdute la limita: in OT la Madison Square Garden, si data trecuta, acasa vs Mavs, cand Doncic a lovit un „buzzer beater” improbabil. Jaren Jackson ramane singura piesa importanta OUT pentru „ursi”, acesta fiind asteptat sa revina pe parchet undeva la finalul lunii aprilie. Pana atunci Memphis are nevoie sa castige meciurile la indemana, cum e cazul in aceasta noapte.

Dallas Mavericks – New York Knicks (ora 04:30)

Inchid biletul de baschet cu duelul din Texas, unul de la care ma astept la spectacol, intre Mavs(30-24) si Knicks(29-27).

Am mers cu succes pe Knicks acum 2 zile in New Orleans, Julius Randle & co. inverzind o cota excelenta @2.35. A fost al 4-lea succes la rand pentru trupa din Big Apple, sir pozitiv ce i-a urcat pe 6 in conferinta estica. Mai important decat atat, RJ Barrett si Reggie Bullock si-au marit eficienta la aruncarile de la distanta, si procentajul lor la acest capitol poate fi cheia acestui match-up.

Mavericks au avut o serie mai putin buna cu 3 infrangeri in 4 meciuri, asta pana la partida din Memphis, unde Doncic a reusit in ultima secunda sa aduca un succes atat de necesar pentru texani. Dallas se mentine momentan pe 7 in Vest, insa e la doar o lungime de Portland, pentru a scapa de acele meciuri eliminatorii din „play-in tournament”. In singurul duel direct am avut un under categoric: 86-99. Cele doua echipe si-au schimbat stilul de atunci, si ambele tabere au jcuatorii odihniti, asa ca pontul inteligent merge pe over.

Biletul zilei baschet 16 aprilie 2021

Leave a Comment: