Biletul zilei baschet 16.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

16 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.15. Am selectat doua partide: una din Asia si una din Israel, cu primul meci incepand la ora 13:00.

Lost ieri la biletul propus, Bouzalac a produs surpriza asteptata, insa Limoges nu a reusit sa castige acasa, desi a avut 20+ puncte avans undeva la jumatatea sfertului secund. Pentru azi al ales 2 echipe “underdog”.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 16 IUNIE 2021

Japonia – China (ora 13:00)

Prefatez mai intai meciul din arena Angeles City Foundation Gym, in Pampanga (Insulele Filipine).

Avem un meci pe teren neutru, fara spectatori intre nationalele de baschet masculin ale Japoniei si Chinei. Un singur meci a disputat pana acum nationala nipona in aceasta Grupa B de calificare la Cupa Asiei, un succes obtinut lejer vs Taiwan. De altfel, Japonia si China raman principalele favorite din aceasta grupa sa mearga mai departe in competitie.

Daca Japonia a disputat meciul amintit in luna februarie, chinezii nu au mai practicat un joc oficial de aproape 2 ani. Vom vedea daca Jianlin & co. vor face un meci bun imptriva rivalilor locali. Daca ne uitam la disputele directe, observam meciuri stranse intre cele doua echipe. Nu ma astept la ceva diferit azi, niponii au o cota excelenta la victorie, insa pariul inteligent il vad pe handicap la puncte.

Gilboa Galil – Maccabi Tel Aviv (ora 21:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up ce se anunta atractiv intre doua echipe ce se lupta la titlu in Israel: Galil(1) si Maccabi(3).

Acum doua zile, la Tel-Aviv, Maccabi s-a impus cu 83-74. Hai sa vedem mai intai cum au ajuns cele doua echipe in aceasta faza finala a competitiei. Ambele formatii nu au pierdut vreun meci in sferturi si semifinale, Maccabi trecand mai intai de Hapoel Beer Sheva (2-0), si apoi de Hapoel Eliat (2-0). La fel a facut si Gilboa Galil cu Hapoel Jerusalem (2-0) si Hapoel Holon (2-0).

Ce se va intampla in aceasta seara? Pai e simplu: daca oaspetii castiga, automat sunt “incoronati” drept campioni. Daca jucatorii gazda egaleaza seria, vom avea un meci decisiv inapoi la Tel Aviv. Da, Maccabi este echipa superioara ca lot si ca joc, insa partidele din deplasare in Playoff le-a castigat de fiecare data la limita (cate un punct diferenta). Vad un meci echilibrat aici, recomand handicapul pe echipa gazda si nu exclud surpriza.

Biletul zilei baschet 16 iunie 2021

Leave a Comment: