Biletul zilei baschet 17.05.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

17 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.03. Am selectat doua partide: una din Italia si una din Grecia, cu primul meci incepand la ora 20:00.

WIN ieri la biletul propus, Pacers + Warriors aducandu-ne “verdele” atat de mult dorit. Pentru azi am ales 2 favorite din baschetul european.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 17 MAI 2021

Trieste – Brindisi (ora 20:00)

Prefatez mai intai partida din Italia, unde ar trebui sa vedem un duel dezechilibrat intre Trieste si Brindisi.

Meciul 3 din playoff intre Trieste si Brindisi are loc in aceasta seara in sala Allianz Dome. Se joaca pe sistemul “cel mai bun din 5 meciuri”, si dupa cum s-au desfasurat primele doua partide, e posibil ca seria sa se termine chiar din aceasta seara. Brindisi a castigat toate cele 8 dispute directe disputate intre cele doua echipe din 2018 incoace, si nu vad istoria sa se schimbe.

Echipa cotata cu “sansa a doua” in campionatul de baschet italian – Brindisi, a castigat fara probleme primele doua partide, la diferente de 21, respectiv 31 de puncte. Principalul capitol unde au dominat a fost la aruncarile de 3 puncte, unde echipa aflata la portul Marii Adriatice a excelat tot sezonul. Le dau credit si in aceasta seara pentru a inchide rapid seria, si a se pregati probabil pentru duelul dificil cu Virtus Bologna din semifinale.

Promitheas – Peristeri (ora 20:50)

Inchid biletul de baschet cu un match-up decisiv pentru calificarea in semifinalele playoff-ului in competitia Basket League.

Ce partide am avut fratilor intre Promitheas (locul 3 in campionat) si rivalii de la Peristeri (locul 6), doua meciuri in care fiecare echipa a castigat pe terenul adversarei. A fost mai intai “meciul 1” din Dimitris Tofalos Arena, unul in care americanii Jones si McLean au pus presiune pe gazde in momentele cheie de joc, iar echipa lor surprindea cu acest prim succes.

Vineri seara, Peristeri avea sansa de a inchide seria si a jucat cu Lavrio in semifinalele competitiei, doar ca, grecul Lountzis si americanul Grant nu au fost de acord. Promitheas si-a valorificat superioritatea sub panou, a fost mai buna la aruncarile din teren (inclusiv la libere), dar si la limitarea mingilor pierdute aiurea (turnovers). Intorsi acasa, stiu ce au de facut pentru a trece mai departe intr-un duel ce se anunta la fel de incins.

Biletul zilei baschet 17 mai 2021

Leave a Comment: