Biletul zilei baschet 17.05.2022

bz baschet

17 mai 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide de playoff din Europa, cu primul meci incepand de la ora 20:00.

WIN in sfarsit ieri la biletul propus, unul extrem de usor la cum s-au desfasurat ostilitatile. Pentru diseara am ochit doua partide din Germania si Turcia, unde 2 echipe pot surprinde.

bz baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 17 MAI 2022

Ludwigsburg – Ulm (ora 20:00)

Incep acest combo cu meciul 2 din seria Ludqigsburg(4) vs Ulm(5).

A doua partida din cadrul sferturilor de finala ale playoff-ului din BBL propune un nou duel de foc intre Ludwigsburg si Ulm. La prima infruntare am observat o inclestare pe cinste intre doua echipe de la care asteptam acest lucru. Pana la urma se intalnesc locurile 4 si 5 la finalul sezonul regulat, asa ca nu ar trebui sa surprinda pe nimeni faptul ca Game 1 a ajuns in prelungiri.

Am mers pe under fara succes in primul meci, chiar si daca nu era OT pariul era lost. Gazdele au avut destula sansa in a egala partida la finalul sfertului 4, fortand prelungirile, unde au „furat” acest meci. Avem fata in fata doua echipe care se cunosc foarte bine, ramane de vazut daca oaspetii se pot recupera „moral” dupa esecul suferit sambata seara. Ma astept la o noua disputa extrem de echilibrata, pontul mergand pe Ulm cu handicap.

Bursaspor – Fenerbahce (ora 20:30)

Inchid acest combo cu meciul 2 din playoff-ul Super Lig in seria Bursaspor(8) vs Fener(1).

Fener a profitat de un sezon mai complicat si aglomerat al rivalilor de la Anadolu Efes, putand astfel sa ocupe ei prima pozitie in clasament la finalul sezonului regulat. Daca vor ajunge in finala vs Efes, ei vor avea avantajul terenului prorpiu, un atu de luat in seama. Vesely & co. au inceput bine acest postseason, castigand in fata adversarilor de la Bursaspor, scor 100-87.

Game 1 a fost echilibrat pana pe final, in Q4, cand Nando de Colo a fost decisiv. Bursaspor a avut un sezon european solid, cu o calificare in finala EuroCup, una in care a fost invinsa pe terenul adversarilor de la Virtus Bologna. Nu au avut timp sa se „dezmeticeasca” inainte de acest prim meci din serie, insa sunt convins ca o data intorsi in fata fanilor – vor face totul pentru a tine aceasta partida echilibrata, si de ce nu, sa vedem o mica surpriza.

Biletul zilei baschet 17 mai 2022