Biletul zilei baschet 18.05.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

18 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.18. Am selectat doua partide: una din Spania si una din Italia, cu primul meci incepand la ora 19:30.

WIN din nou ieri la biletul de baschet propus, Promitheas si Brindisi aducandu-ne “verdele” atat de mult dorit. Pentru azi am ales tot 2 favorite din baschetul european.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 18 MAI 2021

Bilbao – Burgos (ora 19:30)

Prefatez mai intai partida din Spania – Liga Endesa, unde ar trebui sa vedem un duel dezechilibrat intre Bilbao(8-25) si Burgos(20-13).

Cu doar 5 meciuri castigate in ultimele 20 de partide oficiale (in toate competitiile), nu este de mirare ca echipa din Tara Bascilor ocupa penultimul loc in campionat. Este astfel in pericol de a retrograda in liga secunda, insa mai are un “colac de salvare” la dispozitie in aceste ultime 3 partide din sezon pentru a-i prinde pe adversarii de la Estudiantes.

San Pablo Burgos este proaspata castigatoare a Ligii Campionilor, un trofeu cucerit “back-to-back”. In acest turneu, Renfroe & co. au trecut pe rand de Hapoel Holon (Israel), Strasbourg (Franta) si in finala de Pinar Karsiyaka (Turcia). Cum au trecut deja 10 zile de la acel meci castigat, ma astept ca jucatorii din Burgos sa trateze serios acest meci, mai ales ca printr-un succes isi pot consolida pozitia a 6-a din clasament, si isi pot menaja cativa jucatori in ultimele 2 etape in vederea jocurilor din postseason.

Sassari – Venezia (ora 21:45)

Inchid biletul de baschet cu un match-up atractiv pentru calificarea in semifinalele playoff-ului in Liga A de baschet.

Am mers pe Sassari duminica in “meciul 3” din seria cu Venezia, iar jucatorii antrenati de Gianmarco Pozzecco au facut un meci excelent, conducand cap-coada partida. Bendzius & co. au avut 10 puncte avans dupa primul sfert si 20 dupa al 2-lea, si nu s-au mai uitat in spate dupa adversar, practicand un joc defensiv excelent, scor final: 75-60. Ce urmeaza diseara?

Cifrele ne spun ca aceasta serie va avea foarte probabil un meci decisiv inapoi in Venezia. Daca ne uitam la primele doua partide de acolo vedem ca jucatorii de la Sassari au fost frustrati de fiecare data de adversar, pierzand la limita ambele dispute. Ei bine, asta nu s-a intamplat si in meciul 3, in propria arena, acolo unde jucatorii din Sardinia si-au facut jocul obisnuit, fortandu-i pe adversari sa greseasca in dese randuri. Victorie Dinamo aici.

Biletul zilei baschet 18 mai 2021

Leave a Comment: