Biletul zilei baschet 18.05.2022

bz baschet

18 mai 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.84. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 18:00.

WIN din nou ieri la biletul propus si sper ca am pus „pasa slaba” deoparte. Diseara ma concentrez pe doua echipe care pot inchide seriile de playoff in fata fanilor.

bz baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 18 MAI 2022

Voluntari – Oradea (ora 18:00)

Incep cu duelul 3 intre Voluntari si Oradea.

Ce „corectii” a administrat Voluntari in deplasarea din Oradea. Au fost 2 meciuri in care Moldoveanu & co. au castigat de fiecare data pe merit, si lucru extrem de rar: cu acelasi scor: 66-74. Defensiva agresiva a facut pana acum diferenta intre cele doua echipe, iar formatia gazda are sansa nesperata sa inchida aceasta serie printr-un neverosimil „sweep”, chiar in fata fanilor.

Bihorenii au fost de nerecunoscut in acest playoff. Mai intai am vazut neputinta lor in prima runda din postseason, cand s-au deplasat la Bucuresti pentru meciul cu Dinamo. S-a terminat 79-62, ofensiva avand aceleasi probleme pe care le-a aratat si in aceasta serie cu Voluntari. Cum Clujul e si ea aproape sa castige la zero vs Pitesti (maine se va intampla), ma astept ca cealalta finalista sa se stabileasca inca de azi.

Gaziantep – Darussafaka (ora 18:00)

Inchid acest combo cu meciul 3 intre Gaziantep si Dakka.

Meciul decisiv din seria Gaziantep vs Darussafaka se va disputa in aceasta seara, iar echipa gazda este favorita. Asta desi fiecare formatie a castigat meciul pe terenul celeilalte. Modul in care a facut-o insa – a fost diferit. In meciul 1, Dakka a „furat” victoria in ultimele secunde (3 puncte diferenta), in timp ce 2 zile mai tarziu, Gaziantep si-a luat revansa, castigand la o diferenta de 25 de puncte.

Acest „statement win” realizat de Peterson & co. ne sugereaza ca trupa gazda e pregatita sa mearga mai departe in playoff, unde o va intalni cel mai probabil pe Fenerbahce. Daca ne uitam la meciurile din arena proprie sustinute de Gaziantep, vedem ca echipa gazda s-a impus recent (1 mai) vs Anadolu Efes, producand un baschet colectiv eficient. La acelasi lucru ma astept si in aceasta seara, vad echipa mai buna mergand mai departe in competitie.

Biletul zilei baschet 18 mai 2022