Biletul zilei baschet 18.06.2021

biletul zilei din baschet

18 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.72. Am selectat doua partide din NBA Playoffs, cu primul meci incepand la ora 02:30.

LOST ieri la biletul de baschet propus, desi Bucks au castigat cu Nets, nu acelasi lucru au facut si clujenii in meciul 4 de la Oradea. Oferta modesta azi in baschet, insa am vazut valoare in cele doua partide de peste ocean.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 18 IUNIE 2021

Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers (ora 02:30)

Prefatez mai intai duelul 6 din Est intre Hawks(5) si Sixers(1).

Ce meciuri am avut fratilor in aceasta serie dintre Hawks si Sixers. Daca Atlanta a avut un prim meci decent, unul in care a jucat pe bune doar 3 sferturi, insa a „furat” acel avantaj al terenului propriu. Apoi Philly a confirmat finalul de meci inaugural, castigand urmatoare 2 partide si facand o prima parte a meciul 4 foarte buna. E ciudat insa cum Sixers au pierdut partidele 4 si 5, dupa ce au avut un avans confortabil.

Poate ca analistii se vor indrepta spre victoria Philadelphiei in aceasta seara. Insa eu nu sunt de acord. Cu cat se prelungeste aceasta serie, cu atat Joel Embiid afiseaza oboseala si imprecizie din cauza problemelor la genunchi. Iar asta se traduce in „probleme mari” pentru Sixers. Astfel, chiar daca aceasta serie ajunge in „meciul 7” tot Hawks au prima sansa din punctul meu de vedere, sunt mai tineri si mai sanatosi. Pana atunci insa, avem un „meci 6” extrem de important, unul pe care il vad „down the wire”.

L.A. Clippers – Utah Jazz (ora 05:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up ce se anunta de foc la Staples Center, Clippers(4) primind vizita jucatorilor de la Jazz(1).

37 de puncte, 16 recuperari, 5 pase decisive si 2 blocaje. Asta a fost statistica lui Paul George in meciul 5 din Salt Lake City, unul care jucatorul lui Clippers a adus aminte de perioada din Indianapolis. Pe langa el, Morris si Jackson au avut cifre cu mult peste media obsinuita, iar gruparea din Los Angeles a reusit sa castige acel meci in conditii extrem de dificile (vezi accidentarea lui Kawhi Leonard). E posibil ca acesta sa aiba „torn ACL”, insa ramane de vazut ce updates vom primi de la el in zilele urmatoare.

Jazz a inceput meciul foarte bine, cu aruncari solide de la distanta, si un avans de 10 puncte aproape de pauza mare. Problema pentru jucatorii antrenati de Quinn Snyder a fost chiar asta: Jazz au insistat sa arunce „from deep” si in sferturile 3 si 4, desi nu era absolut necesar. Croatul Bogdanovic si francezul Gobert au avut cifre bune in meci, nu la fel s-a intamplat insa si cu Mitchell sau Clarkson. Acestia au ratat in momentele cheie de joc, iar echipa gazda nu a mai putut reveni pe final de meci. Nu vad seria totusi terminandu-se diseara, Utah are puterea sa se regrupeze si sa castige aici.

Biletul zilei baschet 18 iunie 2021