Biletul zilei baschet 19.01.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei din baschet de astazi contine doua pronosticuri care formeaza o cota totala de 2.22. Deoarece la noapte avem doar doua partide din NBA, m-am hotarat ca de data aceasta sa introduc pe bilet si un pont din competitiile europene.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 19 IANUARIE 2021

Zaragoza – Lublin (ora 21:00)

Meciul ales din competitiile europene este cel din Liga Campionilor dintre Zaragoza si Lublin. Cele doua grupari se intalnesc in ultima etapa a grupei D, iar acest duel ar mai avea o miza reala doar pentru gazde. Acestea au asigurata calificarea in play-off-ul competitiei, insa ca sa mearga mai departe de pe primul loc, ele ar avea nevoie de un succes.

In fata lui Basket Zaragoza se afla o echipa foarte modesta, care provine din campionatul Poloniei. Lublin n-a avut nicio sansa in aceasta grupa si astfel vine dupa cinci esecuri pe linie. Lipsa de experienta a oaspetilor in cupe europene s-a vazut pe parcursul acestei grupe, iar ultimele trei partide le-a si pierdut foarte clar, la minim 13 puncte diferenta.

Lublin n-ar trebui sa aiba nicio sansa pe terenul unei grupari care evolueaza in probabil cea mai buna liga de baschet din Europa. Meciul tur s-a incheiat la limita deoarece Zaragoza a fost mult prea permisiva in aparare. Pe teren propriu gazdele probabil vor sta mult mai bine in propria jumatate de teren, iar la final ma astept sa se impuna fara emotii.

Denver Nuggets – Oklahoma City Thunder (04:00)

Meciul de NBA pe care m-am axat este cel din Colorado dintre Denver Nuggets si Oklahoma City Thunder. Desi m-am gandit sa pariez aici si pe un handicap in favoarea lui Denver, pontul cel mai bun mi se pare acela ca Nikola Jokic va inscrie minim 23 de puncte in aceasta confruntare.

Centrul sarb are evolutii bune in acest sezon si este starul echipei din Denver. Din punct de vedere al punctelor marcate pe intalnire, Jokic traverseaza cel mai bun sezon al carierei, cu o medie de 25. In sezonul trecut Denver a intalnit-o pe OKC de trei ori, iar in fiecare din acele trei confruntari sarbul a marcat de la 28 de puncte in sus, cu mult peste linia pe care o atac eu.

Sa nu mai spunem ca de la Oklahoma va lipsi si Al Horford, cea mai buna speranta a echipei pentru a-l “pazi” pe Jokic. Fara Horford pe parchet, centrul lui Denver ar putea sa-si faca de cap in seara asta in special din punct de vedere ofensiv. Consider astfel ca Nikola Jokic va reusi sa treaca lejer de borna de 23 de puncte.

Leave a Comment: