Biletul zilei baschet 19.02.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 40%
Castigate: 2/5
Unitati: 156

Biletul zilei de baschet de astazi este format din doua pronosticuri din NBA si are o cota totala de 2.17. Ai timp sa joci biletul pana in aceasta noapte la ora 2:00, atunci cand avem primul eveniment.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 19 FEBRUARIE 2021

Orlando Magic – Golden State Warriors (ora 02:00)

In acest duel astept sa vedem puncte destul de multe desi Orlando nu este o grupare recunoscuta pentru meciuri spectaculoase. Magic are insa in fata o echipa careia ii place sa impuna un ritm de atac rapid si care are o medie excelenta de 114.7 puncte marcate pe intalnire. E destul de evident ca si in acest meci Curry & co. vor mentine ritmul lor rapid de joc.

Pentru a avea sanse la victorie, Orlando trebuie sa fie de data aceasta mult mai rapida pe faza de atac. Magic oricum are in fata o defensiva extrem de permisiva si chiar si la un numar de posesii ceva mai mic ar trebui in mod normal sa treaca si ea lejer de 100 de puncte.

Desi multa lume evita sa mizeze pe over la meciurile lui Orlando, cred ca acum are oportunitatea perfecta sa parieze pe acest tip de pronostic. Linia de 214.5 puncte mi se pare foarte accesibila si cred ca va fi depasita usor.

Milwaukee Bucks – Oklahoma City Thunder (03:00)

Rezultatele lui Bucks din ultima perioada sunt incredibil de modeste. Gazdele au ajuns la o serie de cinci esecuri consecutive, iar momentan au un bilant de doar 16-13. Acestea au coborat pe trei in est si sunt nevoite sa isi revina urgent pentru a prinde primele doua locuri.

Cred ca Milwaukee nu isi permite in niciun caz sa piarda un astfel de meci. Bucks intalneste una dintre cele mai slabe echipe din vest, care a pierdut 17 din cele 28 de partide jucate. Oklahoma nu traverseaza nici ea o forma prea buna si a fost invinsa in cinci din ultimele sase partide.

E timpul ca Milwaukee sa isi ia revansa dupa esecul suferit in Oklahoma in urma cu cateva zile. Thunder nu cred ca e suficient de puternica sa mai castige un meci cu Bucks, iar eu mizez pe un succes lejer al echipei gazda.

Biletul Zilei Baschet 19 Februarie

Leave a Comment:

Open

bonus fara depunere Publicwin

Close