Biletul zilei baschet 19.05.2021

19 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.13. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:30.

LOST ieri la biletul propus, Sassari a castigat cu Venezia, insa Burgos n-a practicat un baschet bun dupa „pauza mare” si a pierdut la Bilbao. Pentru la noapte am ochit cele doua partide din baschetul de peste ocean.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 19 MAI 2021

Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs (ora 02:30)

Prefatez mai intai partida din Memphis, unde ar trebui sa vedem un duel echilibrat intre Grizzlies si Spurs.

Memphis si San Antonio se intalnesc intr-un duel atractiv in Vest, cine castiga va juca cu invingatoarea dintre Lakers si Warriors pentru locul 8 in Vest, in timp ce – pierzatoarea acestui duel isi va lua adio de la playoff. Intre cele doua echipe au avut loc 3 partide h2h in acest sezon regulat, doua in Texas si una aici in Memphis, de fiecare data impunandu-se echipa oaspete. Asa va fi si azi? Chiar daca Spurs au valoare in cota, vad pariul inteligent mergand pe over-ul la puncte.

Defensiva condusa de Gregg Popovich a avut mari probleme in ultima perioada, permitand adversarilor o medie de 123.6 puncte in ultimele 5 meciuri din sezon (locul 18 la „defence efficiency”). Memphis joaca cu al 8-lea cel mai rapid „pace” din liga, si ma astept sa speculeze si la noapte spatiile din defensiva adversa. Cele 3 partide h2h de care mentionam mai sus au avut o medie de 242 de puncte. Fiind un meci decisiv – linia este setata ceva mai jos, dar chiar si asa, ma astept sa vedem macar 220 de puncte in acest duel.

L.A. Lakers – Golden State Warriors (ora 05:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up extrem de asteptat peste ocean, disputa dintre Lakers si Warriors.

Ce duel avem la noapte fratilor: LeBron James vs Steph Curry, intr-un match-up de vis pentru clasificarea in playoff. Cine castiga la noapte va fi pe locul 7 in Vest si va jucat cu Phoenix Suns in prima runda de playoff, jucatorii din Arizona avand evident avantajul terenului propriu. Daca ne uitam la istoria rivalitatii dintre Steph si LeBron – ne asteapta un duel ce va semana mai mult cu „NBA Finals”, decat ca un „play-in tournament game”.

Chiar daca multi pariori vad acest duel ca unul spectaculos, eu le reamintesc ca cele doua defensive – atat la Lakers, cat si la Warriors – au fost la intaltime in acest sezon. De fapt, apararea a fost cam singurul punct forte pentru Lakers cat timp James si AD au fost OUT, in timp ce la trupa din Bay Area, stim foarte bine ce poate face Draymond Green. Acesta va incerca fara doar si poate sa-l enerveze pe Andthony Davis in „caciula”, intr-un duel extrem de asteptat. Under-ul a incasat in 6 din ultimele 8 dispute intre cele doua echipe, asa ca mergem pe aceasta linie si in aceasta disputa.

Biletul zilei baschet 19 mai 2021