Caută
Close this search box.

Biletul zilei baschet 20.05.2021

20 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.06. Am selectat doua partide: una din Spania si una din Italia, cu primul meci incepand la ora 19:30.

LOST ieri la biletul propus, a iesit doar under-ul de la Lakers vs Warriors. Pentru azi am ochit doua echipe „underdog” din baschetul european.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 20 MAI 2021

Joventut – MoraBanc Andorra (ora 19:30)

Prefatez mai intai partida din Badalona, unde ar trebui sa vedem un duel echilibrat intre Joventut(19-15) si Andorra(16-18).

Liga Endesa ramane unul din putinele campionate de baschet european, care inca nu a terminat sezonul regulat. Nu mai este mult insa pana cand clasamentul va avea un final bine cunoscut pentru echipele ce se vor califica in playoff. Este cazul si combatantelor din aceasta seara, Joventut este deja calificata in postseason, insa adversarii din Andorra inca viseaza la acest lucru – insa au nevoie de victorie in acest match-up.

Am avut o singura confruntare directa intre cele doua echipe, gruparea din Badalona impunandu-se atunci la 2 puncte diferenta: 87-89. A fost un meci echilibrat, cu multe intorsaturi de situatie, asa cum ma astept sa vedem si in aceasta seara. Da, Joventut este favorita azi, insa faptul ca a obtinut calificarea in playoff prin victoria surprinzatoare de duminica pe terenul Baskoniei – e posibil sa provoace o mica relaxare in randul jucatorilor gazda. Astfel, pariul inteligent merge pe Andorra cu handicap la puncte.

Venezia – Sassari (ora 22:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up extrem de asteptat in Italia, disputa decisiva dintre Venezia si Sassari.

Am avut parte de 4 meciuri extrem de disputate in aceasta serie, doua in care am bifat ambele victorii pe gazde, si doua in care am bifat la fel cate un WIN – pe terenul celor de la Dinamo Sassari, in Sardinia. Acolo unde jucatorii gazda s-au impus la diferente de 15, respectiv 13 puncte. Avem diseara un meci decisiv, unul ce o va duce pe castigatoare in faza semifinalelor, urmand sa intalneasca un adversar extrem de dificil – Olimpia Milano.

Cu ce a fost mai buna Sassari in aceasta serie? Pai cu mai multe aruncari de 3 puncte, mai putine mingi pierdute si mai multe pase decisive – astea au fost cele 3 capitole la care Sassari a fost peste adversarul direct in meciurile de acasa, schimband putin tactica dupa primele doua partide jucate intr-un mod extrem de intens. Ei bine, daca Sassari vrea sa treaca mai departe de acest hop si sa-si masoare fortele cu Milano, trebuie sa fie superioara la cel putin 2 din capitolele mentionate. Avem o cota excelenta pe oaspeti, intr-un meci de 50-50, insa aleg handicapul pentru o siguranta sporita.

Biletul zilei baschet 20 mai 2021