Caută
Close this search box.

Biletul zilei baschet 21.05.2022

bz baschet

21 mai 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.05. Am selectat doua partide din Europa cu primul meci incepand de la ora 17:20.

WIN ieri la biletul propus, iar perioada este una buna pentru noi. Azi m-am concentrat pe doua echipe care au sanse bune de victorie in postura de „underdog”.

bz baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 21 MAI 2022

Lietkabelis – Zalgiris (ora 17:20)

Incep acest combo cu meciul 4 din playoff-ul primei ligi lituaniene.

De 3 ori am mers pe Lietkabelis in aceasta serie din LKL Playoff, si de fiecare data echipa din orasul Panevezys nu ne-a dezamagit. A acoperit handicapul in fiecare din cele 3 partide propuse, doua din acestea disputandu-se in deplasare, in Zalgirio Arena. A fost 1-1 dupa primele doua meciuri, iar acum 2 zile Lietkabelis a reusit sa „fure” avantajul terenului propriu, scor 69-73.

A fost o victorie obtinuta eroic de Gagic & co., dupa ce Zalgiris avea un avans de „double digits” la pauza mare si chiar 12+ puncte undeva la jumatatea sfertului 3. In marea finala s-a calificat deja Rytas, ocupanta primului loc in sezonul regulat trecand cu 3-1 la general de Siauliai. Va face la fel si Lietkabelis? Ramane de vazut daca jucatorii gazda vor rezista acestei presiuni, asa ca pentru siguranta – aleg handicapul.

Real Madrid – Anadolu Efes (ora 20:00)

Inchid acest combo cu finala EuroLeague de la Belgrad.

Finala mare a Euroligii de baschet se va disputa in aceasta seara la Belgrad, Stark Arena fiind gazda acestei editii de Final 4. Cele doua echipe au trecut fiecare intr-un mod dramatic de adversarii din semifinale. Gruparea de la Istanbul a castigat cu un cos de 3 puncte obtinut in ultima secunda de MVP-ul Micic, in timp ce Los Blancos au depasit rivala eterna – Barcelona, dupa un „comeback” superb in repriza secunda.

Am vazut ambele semifinale si senzatia e ca Efes a avut sansa in partida cu Olympiakos, „the Reds” ratand nepermis de multe „open shots”, „down the stretch” – atunci cand puteau inchide partida. Ma astept la un meci extrem de echilibrat, unde micile detalii vor face diferenta, iar defensiva si recuperarile „in the paint” vor fi un factor important. Tavares si Poirier vor stapani aceasta zona, si in opinia mea – Los Blancos au prima sansa la trofeu.

Biletul zilei baschet 21 mai 2022