Biletul zilei baschet 21.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

21 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.06. Am selectat doua partide din LNB, cu primul meci incepand la ora 20:00.

WIN ieri in sfarsit la biletul propus, am iesit temporar din aceasta pasa modesta din ultima perioada. La inceput de saptamana avem o oferta modesta din baschet, insa vad un combo castigator in Hexagon.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 21 IUNIE 2021

Monaco – Bourg (ora 20:00)

Prefatez mai intai duelul inaugural dintre Monaco(4) si Bourg(5).

E un singur meci in aceasta faza de playoff, francezii incearca sa reduca pe cat posibil aceasta durata din postseason. Astfel, am vazut ieri cum Dijon a trecut extrem de usor acasa de Orleans, scor 83-59, si azi ma astept ca celelalte 3 favorite sa confirme. Avem mai intai duelul din sala Salle Gaston Medecin, unde Monaco pleaca cu prima sansa vs Bourg.

Monegascii nu au fortat in acest final de sezon, pierzand ultimele 3 partide, si sansa de a ocupa primul loc in campionat. In schimb, datorita acestui sir negativ, echipa a cazut tocmai pe locul 4 in campionat. Daca va castiga in aceasta seara, se va califica in Final 4, unde o asteapta Dijon – echipa de pe prima pozitie. E o diferenta mare de lot intre cele doua echipe, merg pe Monaco aici pentru un succes fara emotii.

Strasbourg – Levallois (ora 21:00)

Inchid biletul de baschet cu un nou match-up favorabil gazdelor, in Strasbourg(3) vs Levallois(6).

Cum scriam si mai sus – e un singur meci in aceasta faza finala de baschet francez, una de “win or go home”. Strasbourg a terminat pe 3 in campionat gratie unui “run” final excelent, cu 5 victorii in ultimele 5 meciuri. Una din aceste partide a venit chiar vs Levallois, un meci dominat cap-coada de gazde, in care scorul final spune totul: 100-81. Va fi la fel si azi? Vom vedea, cert e ca gazdele au din nou prima sansa.

Desigur, Levallois va dori revansa in aceasta seara, insa parcursul echipei in partidele din deplasare nu o recomanda nici azi. Gruparea pariziana a castigat doar 2 meciuri in ultimele 6 pe teren strain, si ii va fi destul de greu sa emita pretentii diseara. Strasbourg a castigat ambele dueluri directe din campionat, la diferente de 8 (in deplasare), respectiv 19 puncte (acasa). Nu ma astept la ceva diferit in acest match-up, victorie Strasbourg aici.

Biletul zilei baschet 21 iunie 2021

Leave a Comment: