Biletul zilei baschet 22.01.2022

bz baschet

22 ianuarie 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din Europa, cu primul meci incepand de la ora 20:00.

WIN si ieri la biletul propus, Milano a produs surpriza la Moscova, iar in sala Astroballe am avut under-ul asteptat. Azi oferta de baschet este destul de complicata, si o sa ma bazez pe doua echipe favorite din LNB si BBL.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 22 IANUARIE 2022

Fos-sur-Mer – Le Mans (ora 20:00)

Incep cu meciul din Halle des Sports Parsemain intre Fos-sur-Mer(5-11) si Le Mans(9-6).

Avem doua echipe ce se descurca total diferit in aceasta prima jumatate de campionat in Hexagon, si ma astept ca oapsetii sa domine aici. Echipa din Provence se afla pe locul 16 (din totalul de 18 echipe), iar rezultatele din ultima vreme nu o recomanda in aceasta seara. Cu 4 infrangeri la rand si 6 din ultimele 7 meciuri, ultimul succes acasa pentru Diggs & co. a venit pe 1 decembrie intr-un meci de cupa cu Mulhouse (club din National 2). Prea putin pentru o echipa care doreste sa ramana si in sezonul viitor in LNB.

Le Mans vine aici cu sete de victorie dupa ce in ultimele doua partide a ratat decisiv in momentele cheie de joc, ambele disputate acasa: vs Lyon (pierzand la un singur punct), si vs Gravelines-Dunkerque (meci pierdut la 4 puncte). Inainte de aceste doua esecuri, Cunningham & co. aveau 5 victorii in precedentele 6 partide, si ii vad motivati pe oaspetii de azi sa revina la sirul de victorii in fata unui adversar la indemana. Ne ajuta aici si intalnirile directe, Le Mans castigand pe acest teren la o diferenta de 20 de puncte. Ma astept la un nou succes pentru ei in aceasta deplasare.

Giessen – Hamburg (ora 21:30)

Inchid acest combo de baschet cu duelul dintre Giessen(3-13) si Hamburg(10-6).

O alta partida in care vad o discrepanta serioasa la capitolul „fire power” este la duelul din BBL, unde Giessen spera sa scape de seria de 8 infrangeri consecutive in duelul cu adversarii de la Towers. Nu va fi deloc usor, mai ales ca echipa gazda a pierdut clar ultimele 5 dispute din fata fanilor, si in plus, victoriile anterioare de „acasa” au fost obtinute in fata unor adversari similari Syntainics sau Bayreuth. In cele 4 dispute recente h2h, Hamburg s-a impus de fiecare data, fara mari emotii pe final de meci.

Oaspetii raman departe de casa in aceasta saptamana, dupa ce mai devreme au avut o deplasare la Belgrad in cadrul grupei A din Eurocup, liderul Partizan castigand usor in fata lor, 102-77. Towers aveau insa in prealabil un sir de 3 victorii aici, si raman in continuare pe un loc care duce in playoff (8). In campionatul intern, Hamburg are 4 victorii obtinute in ultimele 6 meciuri si are nevoie sa stranga putin randurile in defensiva, pentru a nu avea probleme pe final. Vad prea multa putere in ofensiva pentru ei aici, in fata unui adversar sub media campionatului.

Biletul zilei baschet 22 ianuarie 2021