Biletul zilei baschet 22.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

22 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.23. Am selectat doua partide din SUA, cu primul meci incepand la ora 02:00.

WIN din nou ieri la biletul propus din Hexagon, Monacos si Strasbourg confirmand statutul de favorite. Ultimele 2 bilete castigatoare imi permit sa abordez mai safe aceasta ultima saptamana din luna iunie. Pentru la noapte o sa incerc un combo format din WNBA + NBA.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 22 IUNIE 2021

New York Liberty – Chicago Sky (ora 02:00)

Prefatez mai intai meciul din arena Westchester County Center, unde Liberty(7-6) primeste vizita lui Sky(7-7).

O iau evident in ordine cronologica cu acest derby intre Liberty si Sky, doua echipe vecine de clasament in conferinta estica, insa forma prezentata in ultimele saptamani este complet diferita. Echipa gazda condusa de Sabrina Ionescu a suferit 5 infrangeri in 6 partide, pana la succesul din etapa trecuta, in deplasarea din Los Angeles cu Sparks, scor 73-76. O victorie muncita, menita sa aduca echipa “back on track”.

Am urmarit cateva secvente cu echipa din Chicago in weekend, in cele doua victorii de acasa vs Connecticut Sun(8-5), echipa ce se afla in “fotoliul de lider” in aceasta conferinta. A fost un “statement” facut de Candace Parker & co., veterana ce a jucat pana nu demult in Los Angeles, practicand un joc colectiv la noua echipa. Cele doua formatii s-au intalnit acum 2 luni in Chicago, atunci Liberty producand surpriza pe final, 85-93. E timpul unei revanse in aceasta noapte, merg pe Chicago aici.

Phoenix Suns – L.A. Clippers (ora 04:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up 2 ce se anunta atractiv in Arizona intre Suns(2) si Clippers(4).

Ce meci am avut duminica seara, fratilor! Un prim duel fabulos intre Suns si Clippers, cu echipa gazda castigand pe final, scor 120-114. Clippers au jucat solid in majoritatea partidei, chiar au redus avansul gazdelor la doar 2 puncte in secundele finale de joc, insa echipa mai buna in momentele cheie de joc a fost cea din Arizona. Dupa un triple-double de senzatie facut in meciul anterior, vom vedea in aceasta noapte daca Devin Booker mai are ceva ramas “in the tank”.

Ty Lue a aratat momente bune ca antrenor in meciul trecut, Clippers avand doua “run-uri” solide in sferturile 2 si 3. Problema a fost in momentele cheie din finalul primei reprize, si apoi la inceputul sfertului 4, cand Beverly & Rondo n-au putut sa-i opreasca pe Payne & Booker, iar sub panou Zubac a fost depasit clar de Ayton. Clippers stiu insa ca nu pot fi in situatia de 0-2 si in finala din Vest (asa cum a fost vs Mavs & Jazz). Ma astept la un joc mai agresiv de la ei, iar in atac – o precizie mai mare la aruncare.

Biletul zilei baschet 22 iunie 2021

Leave a Comment: