Biletul zilei baschet 23.01.2022

Forma Biletul Zilei Baschet: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Unitati: 39

23 ianuarie 2022 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.13. Am selectat doua partide din Turcia, cu primul meci incepand de la ora 17:00.

LOST ieri la biletul propus, doar Le Mans s-a impus. Doresc sa inchid saptamana intr-o nota pozitiva, si o sa ma axez exclsiv pe campionatul Super Lig, unde am ochit doua surprize.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 23 IANUARIE 2022

Pinar Karsiyaka – Anadolu Efes (ora 17:00)

Incep cu meciul de la Izmir intre Pinar(11-6) si Efes(13-3).

Ambele echipe au fost implicate in competitii europene la mijlocul acestei saptamani, iar rezultatele obtinute au fost diferite. Oaspetii de la Anadolu au castigat dramatic cu Panathinaikos, scor 82-81, in conditiile in care cota lor la victorie varia intre 1.05 si 1.08. A fost al 3-lea succes la rand pentru Micic & co., dupa precedentele doua in campionatul intern, iar gazdele de azi au un moral ok. Nu spun chiar bun pentru ca Anadolu continua sa aiba probleme la capitolul defensiva.

Pinar a avut o serie de „cel mai bun din 3 meciuri” cu Tenerife in playoff-ul din Champions League. Au fost 3 dispute aprige, cu jucatorii din Insulele Canare castigand meciul decisiv chiar la ultima posesie, scor 74-71. Inainte de asta Pinar avea doua victorii si un esec la ultima reprezentatie pe parchet, in deplasare vs Bahcesehir. Ocupa in prezent locul 6 si este chiar vecina de clasament cu Efes. In infruntarea tur, adversarii de la Anadolu au castigat la limita, scor 78-77, cu Micic fiind din nou MVP-ul acelui meci. Ma astept la inca un meci echilibrat aici.

Fenerbahce – Bahcesehir (ora 19:15)

Inchid biletul de baschet cu duelul de la Istanbul intre Fener(14-3) si Bahcesehir(10-7).

Bahcesehir s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei FIBA Europe Cup. Nu a facut-o de pe primul loc pentru ca a fost invinsa in deplasarea de la Saratov, insa asta conteaza mai putin. Echipa oaspete de azi are un trio format din americanii: Dekker, Hall si Jones, unul care se intelege foarte bine in acest sezon. In partida tur, am avut un meci „back and forth”, cu Fener castigand la limita, scor 78-79. La ce absente au galben-negri e posibil sa vedem o noua partida extrem de echilibrata.

Gruparea gazda are probleme in ultima perioada datorita accidentarilor si infectarilor cu COVID. Am discutat despre absentele lui Nando De Colo si Jan Vesely, cei doi avand o contributie importanta la echipa de pe malul Bosforului. S-a vazut asta si la mijlocul saptamanii in disputa cu Zalgiris, cand Guduric, Polonara si Booker au facut un efort suplimentar in repriza secunda, revenind de la un deficit de 16+ puncte. Ii asteapta un adversar dificil in aceasta seara, unul in foame de rezultate, iar pontul merge pe un meci in „single digits”.

Biletul zilei baschet 23 ianuarie 2021

Leave a Comment: