Biletul zilei baschet 23.05.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

23 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.00. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 19:00.

Verde ieri la combo-ul propus, Bucks si Nets au obtinut primul succes in acest playoff. Pentru azi raman la partidele din postseason, am ales un “underdog” si o favorita.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 23 MAI 2021

Phoenix Suns – L.A. Lakers (ora 22:30)

Prefatez mai intai partida din Arizona, unde ar trebui sa vedem un duel echilibrat intre Suns(2) si Lakers(7).

Poate una din cele mai anticipate dueluri din prima runda de playoff va debuta in aceasta seara in Arizona, Suns primind vizita campionilor din L.A. Lakers inca sunt favoriti la titlu conform unor bookmakeri, si toata lumea presupunea ca toate problemele de pe finalul sezonului regulat vor disparea o data cu inceperea meciurilor din postseason. Am vazut insa in meciul de “play-in” cu Warriors, ca nu e chiar asa, iar cei 2: AD & James nu sunt la capacitate maxima.

Mi se pare ca Phoenix nu e o echipa suficient de respectata in aceasta faza a competitiei, Chris Paul & Devin Booker au demonstrat in sezonul regulat ca pot fi acel “dark horse” in conferinta vestica. Chiar daca Lakers au o defensiva buna, gruparea din Arizona are multe arme la capitolul “atac”, acolo unde trupa din California inca se cauta. Vad un “first blood” luat de Suns in aceasta seara, ma astept la o echipa oaspete usor nepregatita in acest debut de serie. Aleg totusi handicapul pentru siguranta.

New York Knicks – Atlanta Hawks (ora 02:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up la fel de echilibrat din NBA Playoffs, duelul de la MSG intre Knicks(4) si Hawks(5).

In foarte multe feluri putem spune ca Atlanta si New York sunt echipe ce se aseamana. Asta s-a vazut si in recordul din sezonul regulat, cand ambele formatii au terminat cu 41W-31L. Knicks au reusit sa aiba avantajul terenului propriu datorita partidelor directe castigate (3-0 in sezon). Asta va conta mult pentru ca la Madison Square Garden sunt asteptati sa vina diseara pana la 15,000 de spectatori. Va fi o atmosfera frumoasa.

Spuneam ca cele doua echipe se aseamana foarte mult, cu precizarea ca Atlanta este echipa mai valoroasa. Da, Hawks se vor lovi de un zid in aceasta seara, stim cu totii cat de bine se apara Knicks (mai ales in fata fanilor). Insa, cu Trae Young la conducere, duo-ul Bogdanovic – Huerter langa el, plus cei doi big guys sub panou: Capela – Collins, rezulta ca Hawks au capacitatea sa faca surpriza la noapte. Vad un meci echilibrat, cu un usor avantaj pentru oaspeti. Aleg si aici handicapul pentru un “safer bet”.

Biletul zilei baschet 23 mai 2021

Leave a Comment: