Biletul zilei baschet 24.01.2021

Doua meciuri din Conferinta de Est din NBA mi-au facut cu ochiul pentru a forma biletul zilei din baschet. Voi miza in aceasta noapte pe favorite si sper ca maine dimineata ne vom trezi cu un bilet castigator.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 24 IANUARIE 2021

Boston Celtics – Cleveland Cavaliers (ora 02:00)

In acest prim meci pe care il aleg, cred ca Cleveland se va intoarce cu picioarele pe pamant dupa cele doua victorii cu Nets. Cavs este clar o echipa care imi depaseste asteptarile in acest sezon, insa pana la urma consider ca ea are limitele ei. Trupa din Cleveland se deplaseaza in TD Garden, acolo unde intalneste o echipa ranita, care cauta neaparat un succes dupa „dubla” pierduta cu 76ers.

A trecut ceva vreme de cand Celtics n-au mai simtit gustul victoriei. Nu de mult trupa din Boston avea un bilant pe masura valorii, de 8-3, dar din cauza ultimelor rezultate are acum doar 8-6. Gazdele raman sus in conferinta, pe locul patru, insa cu un nou esec ar putea cobori cateva locuri importante, lucru pe care nu si-l permit.

In mare parte toate vedetele din Boston sunt refacute complet dupa problemele din ultima perioada. Va lipsi doar Jayson Tatum, care are in continuare COVID. Chiar si fara el, cred ca Celtics se vor descurca foarte bine si ma astept sa invinga destul de usor o echipa care are doar trei succese in deplasare.

Milwaukee Bucks – Atlanta Hawks (03:00)

Nici de la Milwaukee nu ma astept sa intampine probleme in duelul pe care il va disputa la noapte in fata lui Atlanta. Bucks e la randul ei o echipa ranita, care vine dupa doua infrangeri suferite in fata lui Nets si Lakers, adversare foarte redutabile. Giannis & co. au acum in fata un meci foarte la indemana, in fata unui adversar teoretic inferior.

Trae Young este incert pentru oaspeti din cauza unei accidentari la spate. Vedeta celor din Atlanta tocmai ce vine dupa un meci de 43 de puncte reusit in fata lui Minnesota. Aceasta accidentare la spate ar putea sa-i taie putin din elan, chiar daca el va fi declarat pana la urma disponibil pentru confruntarea din Milwaukee.

Bucks au tot lotul la dispozitie pentru acest meci, iar in aceste conditii, gazdele sunt extrem de greu de invins acasa. Atlanta nu se poate ridica la nivelul ultimelor adversare pe care le-a avut in fata Milwaukee, iar eu cred ca Bucks se vor dezlantui pentru a face uitate cat mai repede ultimele doua esecuri.