Biletul zilei baschet 24.05.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

24 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.02. Am selectat doua partide din NBA Playoffs, cu primul meci incepand la ora 02:30.

Verde din nou azi-noapte la combo-ul propus, Suns si Hawks nu doar ca au acoperit handicapurile – au castigat “outright”. Pentru la noapte am gasit alte doua echipe de la care ma astept sa revina in serie.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 24 MAI 2021

Milwaukee Bucks – Miami Heat (ora 02:30)

Prefatez mai intai partida din sala Fiserv Forum, unde ne asteapta meciul secund dintre Bucks(3) si Heat(6).

Bucks si Heat au oferit un show frumos in prima runda de playoff, cu ambele defensive jucand excelent. Poate ca arbitrii au facut unele erori pe final, favorizand pe rand cele doua formatii, insa cert este ca avem o serie extrem de interesanta in Est intre aceste doua echipe. Desi a avut cu 13 aruncari mai multe (64-51) si cu 14 libere mai multe ca Heat, Bucks au avut reale dificultati sa inchida partida.

Pot spune ca am vazut live “meciul 1” dintre Bucks si Heat, si chiar daca am incasat pe echipa gazda (partida castigata dupa prelungiri), pot face un statement ca “cerbii” s-au chinuit teribil si vor avea o serie extrem de dificila cu Miami. Giannis a parut neputincios in momentele cheie de joc, alegand sa trimita mingea aiurea sau ratand nepermis de la libere. Heat vor profita din nou de slabiciunile jucatorilor gazda, si nu exclud surpriza aici.

Denver Nuggets – Portland Trail Blazers (ora 05:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up la fel de echilibrat din NBA Playoffs, doua echipe cu pretentii in Vest: Nuggets(4) si Blazers(5).

Am avut o prima partida frumoasa in conferinta vestica, in Colorado, unde Blazers au reusit sa “fure” acest avantaj al terenului propriu printr-un succes meritat, 109-123. Daca ne uitam indeaproape – vedem ca victoria s-a datorat in mare masura lui Lillard, cel care a reusit 15 puncte in sfertul 3, unul in care Nuggets aveau 9 puncte avans, si l-au incheiat cu 10 puncte in deficit.

Jocul 1 a avut 2 caracterisiti clare: Denver n-a avut raspuns pentru Portland’s backcourt, in timp ce Portland n-a putut face nimic in fata frontcourt-ului gazda. Jokic poate face ce vrea in caciula si de la semidistanta, insa are nevoie de un ajutor consistent. Si aici ma refer in principal la Michael Porter – cel care a reusit o singura lovitura de la distanta din cele 10 incercari. Nuggets stiu ca nu pot merge in Oregon cu 2 infrangeri in aceste 2 meciuri de acasa, asa ca ma astept sa dea totul azi.

Biletul zilei baschet 24 mai 2021

Leave a Comment: