Biletul zilei baschet 24.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

24 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.05. Am selectat doua partide din Playoffs: una din LNB si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 16:30.

Am facut ieri o pauza la acest proiect, oferta extrem de modesta fiind motivul principal. Doresc sa continui cele 3 “bilete verzi” cu un combo format din Franta + SUA.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 24 IUNIE 2021

Dijon – Monaco (ora 16:30)

Prefatez mai intai duelul dintre Dijon si Monaco in semifinalele LNB.

LNB Final Four aduca 4 echipe intr-o singura locatie – Kindarena in orasul Rouen, azi vor fi cele doua semifinale, iar sambata marea finala. Dijon a avut un final excelent de campionat, incununand un sezon foarte bun, unul juct evident in conditii speciale. A trecut in runda anterioara (duminica) extrem de usor de Orleans, scor 83-59. Francezul Julien a condus excelent echipa cu 24 de puncte, 4 recuperari si 5 pase decisive.

Am mers pe Monaco luni seara vs Bourg si nu am ramas dezamagit de actuala castigatoare a trofeului EuroCup. Monegascii au avut un prim sfert in care au intrat mai greu in meci, fiind condusi la un moment dat cu 13 puncte. Apoi insa, Monaco a pus in teren defensiva cu care ne-a obisnuit in ultimele 2 sezoane, iar calificarea in Final 4 a fost obtinuta destul de lejer. Vad o prima semifinala extrem de echilibrata, avem doua echipe similare ca joc, asa ca pontul merge pe handicapul echipei “underdog”.

L.A. Clippers – Phoenix Suns (ora 04:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up 3 ce se anunta de foc la Staples Center, unde Clippers primesc vizita jucatorilor de la Suns.

Daca in primul meci am inteles de ce au pierdut Clippers, apoi, in partida de acum 2 zile – daca nu pot castiga un meci in care CP3 e OUT, iar Booker iti arunca un procentaj de sub 33%, atunci ai o problema. Daca Paul se aude ca revine diseara, Kawhi Leonard este in continuare OUT, asa ca Mann si Jackson vor avea din nou un mare “load” in meci. Sunt constient ca echipa din Los Angeles a revenit in doua randuri de la 0-2 in serie (vs Mavs & Jazz), insa Phoenix e o alta echipa.

Suns au facut doua meciuri excelente in Western Conference Finals, confirmand statutul de favorita, si protejandu-si acel “home court advantage”. Acest lucru conteaza, pentru ca am vazut acum – arenele din NBA sunt aproape de capacitatea maxima la capitolul fani. Noutatea este evident de la Chris Paul, acesta iesind din COVID-19 Protocols, si e dat ca “probable” in aceasta noapte. E o sansa excelenta pentru Suns sa faca 3-0 aici, insa pentru siguranta aleg handicapul.

Biletul zilei baschet 24 iunie 2021

Leave a Comment: