Biletul zilei baschet 25.01.2021

Zece meciuri din NBA avem in aceasta noapte, iar din aceasta oferta am ales doua pariuri care formeaza biletul zilei din baschet. Dubla aleasa de mine are o cota totala de 2.28 si aveti suficient timp la dispozitie sa o jucati, primul meci urmand a incepe la ora 4 noaptea.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 25 IANUARIE 2021

Chicago Bulls – Boston Celtics (ora 04:00)

La acest meci foarte interesant din conferinta de est voi miza pe performanta individuala a lui Jaylen Brown. Extrema celor din Boston traverseaza o perioada excelenta, iar in lipsa lui Jayson Tatum, care e incert si pentru acest duel, a devenit cel mai bun marcator al echipei. Brown are o medie de 27.3 puncte pe intalnire, fiind pe sase in liga.

Brown vine dupa un meci foarte bun facut in aceasta dimineata in fata lui Cleveland. El a reusit sa inscrie 33 de puncte in conditiile in care nu a fost folosit nici macar 20 de minute. Desi Celtics au acum parte de un back to back, Brown ar trebui sa nu fie prea afectat de oboseala de azi dimineata avand in vedere ca n-a fost folosit foarte mult.

Jucatorul lui Boston are patru partide consecutive cu minim 25 de puncte. Celtics au acum in fata o aparare foarte permisiva, care e clasata pe locul trei intr-un top al celor mai slabe defensive. Lui Jaylen Brown ii convine de minute acest lucru si probabil va face o noua partida excelenta.

Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder (05:00)

Noaptea baschetbalistica din NBA se incheie cu duelul din Portland dintre Blazers si Thunder. Aici avem parte de un meci intre unele dintre cele mai slabe defensive din liga nord-americana. Ambele sunt situate intr-un top 10 al echipelor cu cel mai slab defensive rating si in general au un ritm de joc foarte rapid, cu o medie de aproximativ 104 posesii pe meci.

Linia de 215.5 puncte mi se pare extrem de accesibila pentru doua echipe precum Portland si OKC. In acest sezon Blazers au avut doar un singur meci acasa care s-a incheiat cu mai putin de 215.5 puncte marcate. In acest sezon Portland e recunoscuta ca una dintre cele mai spectaculoase echipe din NBA, fiind din punct de vedere ofensiv pe locul sase, cu o medie de 114.9 puncte marcate pe intalnire.

Oklahoma e si ea o echipa care sta bine pe faza de atac. Thunder are in acest sezon doar trei partide in care n-a depasit suta de puncte. Probabil si dupa acest duel vor ramane doar aceste trei meciuri deoarece are in fata o defensiva extrem de slaba. Asadar, luand considerare aceste lucruri, cred ca over-ul e cea mai buna optiune aici.