Biletul zilei baschet 25.03.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

25 martie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 7.16. Am selectat doua partide: una din Fiba Europe Cup si cealalta din Euroliga, cu primul meci incepand la ora 19:00.

LOST ieri la combo-ul propus in NBA, Hornets au castigat fara probleme la Rockets, insa Hawks au pierdut pe final cu Kings (110-108). Azi o sa fortez putin, am gasit doua echipe “underdog” de la care ma astept sa faca doua surprize.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 25 MARTIE 2021

Reggiana – Oradea (ora 19:00)

O iau evident in ordine cronologica cu un meci eliminatoriu din Fiba Europe Cup, unde se infrunta Reggiana si Oradea

Cele doua echipe au obtinut calificarea acum 2 zile, fiecare in mod diferit insa, Oradea dominand jocul cu Dnipro, in timp ce gruparea din “cizma” s-a chinuit aproape tot parcursul meciului cu adversarii de la Sibiu. Americanul Lemar a fost principalul pericol de la Reggiana, si pare jucatorul de urmarit si azi intr-un duel ce se anunta extrem de incins.

Cristian Achim are un prim 5 foarte bun la dispozitie: Watson, Holt, Nicolescu, Zekovic si Valeika, unul ce va pune probleme unei aparari adverse nu tocmai eficiente. Am urmarit acum 2 zile meciurile celor doua echipe si pot spune ca echipa bihoreana are o sansa reala in acest match-up. Intr-un meci de 50-50, CSM are totusi avantajul terenului propriu (chiar daca asta nu mai conteaza atat de mult in acest moment).

Valencia – Bayern (ora 22:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul din sala La Fonteta, unde Valencia(16-14) da piept cu oaspetii de la Byaern(19-11).

Accidentarile sunt principala problema a echipei spaniole, 3 jucatori importanti fiind incerti azi: Sam Van Rossom, Bojan Dubljevic si Martin Hermannsson. Primii doi nu au jucat duminica vs Barcelona, echipa gazda neavand vreo sansa in a sta aproape de adversari, scor 64-80. Momentele cheie ale meciului vor sta la oprirea lui Reynolds si la recuperari.

Ca sa castige in aceasta seara, Bayern trebuie sa tina un ritm ridicat si sa aiba o ofensiva solida. Lucic se intoarce sa-si infrunte fosta echipa, si el poate fi unul din atuurile pentru bavarezi. Bayern nu are o istorie deloc buna in deplasarile cu Valencia, insa la noapte au o oportunitate buna sa profite de accidentarile gazdelor, si sa-si asigure calificarea in playoff.

Biletul zilei baschet 25 martie 2021

Leave a Comment: