Biletul zilei baschet 25.05.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

25 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.22. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:30.

LOST ieri la combo-ul propus, Nuggets au castigat cu Blazers, insa Miami a fost pur si simplu surclasata in “meciul 2” cu Bucks. Pentru azi am ochit doua echipe favorite din NBA.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 25 MAI 2021

Brooklyn Nets – Boston Celtics (ora 02:30)

Prefatez mai intai partida Boorklyn unde avem un duel secund intre Nets(2) si Celtics(7).

Desi in prima partida au avut 6 puncte avans la pauza mare (47-53), jucatorii antrenati de Brad Stevens n-au parut in vreo clipa sa aiba vreo sansa reala la victorie. Jayson Tatum a reusit doar 6 aruncari bune dintr-un total de 20, in timp ce Kemba Walker a avut si el o seara modesta cu doar 5 reusite din 16. Ca sa aiba vreo sansa de a tine aproape in meci, Boston are nevoie ca cei doi sa arunce mai bine, si eventual ca Evan Fournier sa faca un “step up” pentru a completa un trio decent.

Desi au castigat meciul 1 la o diferenta de 11 puncte, Nets au avut un atac modest, cu multe ratari si mingi pierdute aiurea. Kevin Durant a inregistrat 32 de puncte, insa a reusit doar 10 aruncari din 25 (inclusiv 1 din 8 la linia de 3 puncte). Kyrie Irving a avut 29 de puncte, in timp ce James Harden aproape ca a inregistrat un “triple-double” cu 21 de puncte, 9 recuperari si 8 pase decisive. Dar Brooklyn inca nu ne-a aratat adevarata fata in playoff. La noapte ma astept la inca un succes fara emotii din partea lor.

L.A. Clippers – Dallas Mavericks (ora 05:30)

Inchid biletul de baschet cu un match-up 2 extrem de asteptat la Staples Center, unde duel tare intre Clippers(4) si Mavs(5).

Clippers vor cauta sa se revanseze dupa penibila prestatie din primul meci din seria cu Mavericks. Mai jos o sa detaliez cateva motive pentru care merg pe mana lor pentru acest “bounce back”. Gruparea din Los Angeles a odihnit multi jucatori pe finalul sezonului regulat, iar Paul George & Kawhi Leonard (printre altii) au parut usor “rusty” in Game 1. Diferenta principala a fost la linia de 3 puncte, unde Clippers au avut un procentaj de doar 27%, in timp ce adversarii din Texas au inregistrat 47%.

Cu tot avantajul creat de Dallas in primul meci, am avut suspans pe final, practic un “3 point game” cu 2 minute inainte de finalul sfertului 4. Cu o regresie din partea oaspetilor, dar mai ales – aruncari mai precise pentru jucatorii gazda, ar trebui sa avem un meci transat categoric in aceasta noapte de Clippers. Antrenorul Ty Lue a precizat ca Luka Doncic va fi tinut mai mult in meciul secund de catre Kawhi Leonard, asa ca asteptati-va la o presiune solida din partea defensivei gazda. Victorie Clippers aici.

Biletul zilei baschet 25 mai 2021

Leave a Comment: