Biletul zilei baschet 25.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

25 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.17. Am selectat doua partide din SUA: una din WNBA si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 03:00.

LOST din pacate ieri la biletul propus, Dijon a castigat cu Monaco, insa nu acelasi lucru l-a facut si Suns vs Clippers. La inceput de weekend am incredere intr-un combo format din baschetul de peste ocean.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 25 IUNIE 2021

Minnesota Lynx – Las Vegas Aces (ora 03:00)

Prefatez mai intai duelul dintre Lynx(6-7) si Aces(10-3).

Trupa din Minneapolis a alternat victoriile cu infrangerile pana acum in sezon, reusind in meciul trecut un succes muncit in Atlanta, scor 85-87. Fowles a terminat acel meci cu 26 de puncte si 19 recuperari, dand tonul revenirii in sfertul 4, unul pe care l-au castigat cu 19-9. Cele doua echipe fac parte din conferinta de Vest, cu Lynx pe 4, iar Aces pe 2.

Gruparea din Las Vegas are 5 meciuri la rand castigate si 8 in ultimele 9, forma echipei fiind una de invidiat. Ultima oara Aces au jucat acum 8 zile intr-un succes clar vs Liberty, scor 103-76. Las Vegas este echipa cu cel mai bun atac din WNBA, cu o medie de 91.2 PPG, cu 3.3 puncte mai sus decat a doua clasata – Seattle Storm. Le dau credit aici in aceasta noapte pentru un succes fara emotii.

Milwaukee Bucks – Atlanta Hawks (ora 03:30)

Inchid biletul de baschet cu un match-up 2 ce se anunta de foc in Est intre Bucks si Hawks.

Trae Young a devenit unul din starurile care au facut acel „breakout” in acest playoff run. El si-a insusit foarte bine rolul de „villain” si continua sa reduca la minim volumul spectatorilor din arenele adverse. Desi a parut afectat de problemele la umar in Game 7 vs Sixers (5 din 23, 21.7%), a aratat excelent in meciul inaugural cu Bucks. Dar va continua oare la fel pentru doua meciuri consecutive cu Milwaukee?

Am vazut cum pe finalul meciului anterior, oboseala cumulata de jucatorii gazda din seria cu Nets. Nu spun ca Hawks n-au avut si ei un efort asemanator cu Sixers, insa jucatorii din Milwaukee au o medie de varsta mai inaintata, iar asta a contat. Giannis si Holiday au facut un Game 1 bun, insa au nevoie ca si Middleton sa vina acolo langa ei, pentru ca Bucks sa castige la noapte. Ma astept si ca Jrue sa stea mai bine in defensiva la Young, chiar daca e aproape imposibil sa-l opresti pe Trae.

Biletul zilei baschet 25 iunie 2021

Leave a Comment: