Biletul zilei baschet 26.03.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

26 martie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 4.44. Am selectat doua partide din NBA, cu ambele meciuri incepand la ora 02:00.

Am fost aproape sa inverzesc ieri un combo cu cota 7.16, Oradea impunandu-se cu Reggiana, iar Bayern avand un avans bun in sfertul 4 vs Valencia, insa gruparea de la Munchen n-a reusit sa castige pana la urma. Azi m-am orientat catre o favorita si un “underdog”, ambele din NBA.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 26 MARTIE 2021

Charlotte Hornets – Miami Heat (ora 02:00)

O iau evident in ordine cronologica cu partida din Carolina intre Hornets(22-21) si Heat(22-23).

Gruparea din Florida este usor disperata dupa ce a pierdut ultimele 5 partide din sezon, ultima azi-noapte vs Blazers. Sunt in acest moment doar pe locul 7 in Est, iar Jimmy Butler si Goran Dragic continua sa fie OUT. Pat Riley a incercat sa faca minuni la “trade deadline” aducandu-l pe Oladipo, care va fi un upgrade (atunci cand va fi pe teren). Heat are multi absenti pentru azi, fiind momentan o echipa de evitat.

Hornets au terminat intr-o nota pozitiva seria de 5 deplasari, castigandu-le pe ultimele 2 vs Spurs & Rockets. Terry Rozier si Devonte Graham sunt principalii marcatori in ultima perioada, si totodata – jucatorii pe care echipa se bazeaza cel mai mult. Charlotte au un streak bun in ultima perioada pe teren propriu, castigand 7 din ultimele 8 partide. Ii vad pe jucatorii gazda cu un nou joc bun si profitand de absentele oaspetilor.

New Orleans Pelicans – Denver Nuggets (ora 02:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul din sala Smoothie King Center, unde Pelicans(19-24) joaca cu Nuggets(26-18).

Pelicans tocmai au castigat clar impotriva unei echipe decimate din Los Angeles, asa ca nu ne pot impresiona prea mult. Inainte de asta insa, au castigat in Colorado chiar cu Nuggets, un succes impresionant pe un teren greu, mai ales ca Ball nu a jucat atunci. Acesta s-a antrenat putin ieri, parasind antrenamentul dupa ceva dureri – si se pare ca revenirea sa pe parchet se va amana din nou.

Nuggets l-au luat pe Aaron Gordon aseara in orele finale de trade, insa starul din Orlando nu va debuta in aceasta seara. Cei dati la trade: Gary Harris si RJ Hampton nu contribuiau oricum cu prea multe la echipa in ultima peroada. E greu sa nu astept o revansa in aceasta noapte de la un line-up care arata cam asa: Jamal Murray, Will Barton, Michael Porter, Paul Millsap si Nikola Jokic. Victorie Denver!

Biletul zilei baschet 26 martie 2021

Leave a Comment: