Biletul zilei baschet 26.05.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

26 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.03. Am selectat doua partide din NBA Playoffs, cu primul meci incepand la ora 02:30.

Lost din nou azi-noapte la combo-ul propus, Nets au castigat, insa ceva mai tarziu Clippers au pierdut din nou cu Mavs. Pentru la noapte am gasit alte doua echipe favorite de la care ma astept sa castige fara emotii.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 26 MAI 2021

Philadelphia 76ers – Washington Wizards (ora 02:00)

Prefatez mai intai partida din sala Wells Fargo Center, unde ne asteapta meciul secund dintre Sixers(1) si Wizards(8)

Am urmarit live meciul 1 din serie, ca majoritatea fanilor NBA din Europa, meciul de duminica seara dechizand balul in acest match-up fabulos. Pot spune ca scorul final, 125-118 este unul modest fara de cat de dominanti au fost Sixers pe parchet. Beal si Wetbrook au fost dcenti, insa nu au putut trece de fiecare data de o aparare adversa extrem de agresiva. Asteptati-va ca lucrurile sa nu fie prea diferite in aceasta noapte.

Sixers puteau transa lejer partida, insa Joel Embiid a fost in “foul trouble” devreme in meci, iar Wizards au putut tine aproape in aceste conditii. Ben Simmons si mai ales Tobias Harris au tinut adversarul la respect, primul avand un “double-double” mai neobisnuit: 15 recuperari si 15 pase decisive, in timp ce Harris a fost cel mai bun marcator al partidei cu 37 de puncte. Vad un nou succes pentru Sixers, unul cel putin la fel de lejer ca acum 3 zile.

Utah Jazz – Memphis Grizzlies (ora 05:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up la fel de dezechilibrat din NBA Playoffs, doua echipe din Vest: Jazz(1) si Grizzlies(8).

Anuntul de ultim moment al absentei lui Donovan Mitchell a fost principala cauza pentru care Grizzlies au produs surpriza in meciul inaugural al seriei. Superstarul din Salt Lake City a lipsit in ultimele 16 meciuri din sezonul regulat, o perioada in care Jazz au pierdut de 6 ori, si abia au tinut sefia din Vest in detrimentul adversarilor din Arizona. Mitchell este anuntat ca titular in aceasta seara, asa ca Jazz ar trebui sa revina in forta in aceasta serie cu Memphis.

La oaspeti, Dillon Brooks a avut un avantaj serios ca nu a fost nevoit sa-l “tina” pe accidentatul Mitchell, explodand pur si simplu pentru 31 de puncte. Alaturi de el, Ja Morant a adaugat 26 de puncte pe tabela, iar Valanciunas si-a facut “numarul”, cu un “double-double” 15 puncte si 12 recuperari. Cu Mitchell inapoi in lineup, si cu declaratia sa de ieri: “we've got stuff to handle”, ma astept ca Jazz sa-si domine adversarul in aceasta noapte si sa egaleze seria la 1.

Biletul zilei baschet 26 mai 2021

Leave a Comment: