Biletul zilei baschet 26.06.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

26 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.48. Am selectat doua partide: una din LNB si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 14:40.

LOST incredibil ieri, cu meciul decisiv pierdut la limita in prelungiri. Pentru azi o sa incerc un combo format din LNB + NBA.

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 26 IUNIE 2021

Dijon – Lyon (ora 14:40)

Prefatez mai intai finala LNB, un match-up atractiv intre cele mai bune echipe din Hexagon: Dijon si Lyon.

Vom vedea in aceasta dupa-masa fratilor, care este cea mai buna echipa din liga nationala de baschet francez. Dijon a ajuns aici dupa un parcurs exemplar in ultimele etape de campionat. A avut parte de un prim adversar usor in prima runda, trecand lejer acasa de Orleans. In Final 4, a avut de infruntat adversarii din Monaco, un meci controlat cap-coada de Julien si colegii sai, calificarea fiind meritata.

Am mers pe Lyon in ultimele etape de campionat, dar si in playoff, gruparea de la Astroballe calificandu-se fara emotii in faza finala. A avut insa parte de adversari modesti. Mai intai in fata fanilor a venit Le Mans, meci castigat de Cole & co. la 18 puncte diferenta. Apoi, in semifinale, adversari au fost jucatorii din Strasbourg, invinsi la 16 puncte, dupa un meci controlat fara probleme de lyonezi. In finala insa vine adevaratul test. Vad un duel extrem de echilibrat intre doua echipe ce se cunosc foarte bine.

L.A. ClippersPhoenix Suns (ora 04:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up 4 ce se anunta atractiv la Staples Center intre Clippers(4) si Suns(2).

Ce meci 3 am avut la Staples Center acum doua zile, cand si eu am cazut un “plasa” revenirii lui Chris Paul. Acesta a aratat putin rusty la intoarcerea pe parchet, insa pe langa asta, Devin Booker a avut un meci modest, poate masca l-a incomodat putin, poate nu, cert e ca Suns nu meritau sa castige partida anterioara. Gruparea din Arizona a facut un meci modest, insa tot a fost in partida, pana pe final, iar asta spune multe.

Clippers au facut un meci aproape de perfectiune, atat in ofensiva, cat si in defensiva, unde i-au oprit excelent pe adversari. Paul George a fost fabulos in meciul anterior, reusind si un “buzzer beater” de senzatie, unul care a inclinat balanta decisiv in favoarea gazdelor. Am vazut in adevaratul sens un “playoff P”, si astfel Clippers au redus avantajul in serie. Pot insa sa si egaleze in aceasta noapte? E posibil, insa nu vad doua meciuri slabe la rand facute de Booker si Paul. Ma astept la un succes al oaspetilor, insa pentru o siguranta suplimentara aleg handicapul pe Suns.

Biletul zilei baschet 26 iunie 2021

Leave a Comment: