Biletul zilei baschet 27.03.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

27 martie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.37. Am selectat doua partide: una din Grecia Basket League si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 17:00.

WIN ieri fratilor, Hornets si Nuggets inverzind o cota de 4.44. Azi m-am orientat catre doua echipe “underdog”, prima din Grecia si a doua din NBA.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 27 MARTIE 2021

Aris – AEK Atena (ora 17:00)

O iau evident in ordine cronologica cu partida din Grecia, unde avem un duel mai echilibrat decat o arata cotele intre Aris(6-11) si AEK(13-4).

Avem un match-up ce ar fi trebuit sa se anunte dezechilibrat: cu Aris (locul 9) primind vizita adversarilor de la AEK (locul 3), insa la cum joaca echipa din capitala in ultima perioada, plus aglomeratia de partide – e un loc ideal pentru o surpriza, echipa gazda putand profita de oboseala oaspetilor. Aris a pierdut cu PAOK la ultimul meci din campionat, insa a fost o partida echilibrata in majoritatea timpului.

Astfel, jucatorii de la Atena au evoluat in doua deplasari din Champions League, pierzandu-le pe ambele: cu Strasbourg si Novgorod, insa mai importanta va fi prospetimea jucatorilor, dupa aceste deplasari continue. Aris in tot acest timp s-a odihnit, si desi nu a realizat surprize mari in acest sezon, asta este sansa lor sa produca una foarte mare. Daca ne uitam pe rezultatele din ultima perioada, vedem ca echipa gazda are capacitatea sa tina aproape in meci.

San Antonio Spurs – Chicago Bulls (ora 02:30)

Inchid biletul de baschet cu duelul din Texas, unde Spurs(22-20) dau piept cu Bulls(19-24).

Spurs au cumulat deja 4 infrangeri la rand, in ultimele doua neavand replica in fata unei echipe din Los Angeles ce a pus o presiune continua. Motivul care ingrijoreaza conducerea este ca Spurs n-au facut fata adversarului in noaptea back-to-back, desi Leonard a fost accidentat (printre altii), Clippers aliniand doar 8 jucatori pe foaia de joc.

Am urmarit partida dintre cele doua echipe in urma cu cateva zile, si pot spune ca Bulls au avut lipsa unui jucator care sa inchida meciul. Chicago a condus la o diferenta de 20 de puncte pe finalul sfertului 3, insa nu a putut invinge o echipa artagoasa din San Antonio. Chiar daca Zach LaVine este dat ca incert, declaratiile sale dupa meciul cu Cavs ne spun ca va fi pe teren, fiind nerabdator sa-si uneasca fortele cu Nikola Vucevic.

Biletul zilei baschet 27 martie 2021

Leave a Comment: