Biletul zilei baschet 28.03.2021

28 martie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 3.15. Am selectat doua partide: una din Liga A si una din NBA, cu primul meci incepand la ora 18:30.

Pentru a iesi pe plus in aceasta luna am nevoie sa prind 2 bilete in ultimele 4 zile. Azi m-am orientat spre doua echipe „underdog”, prima din Italia, si a doua din baschetul de peste ocean.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 28 MARTIE 2021

Venetia – Milano (ora 18:30)

O iau evident in ordine cronologica cu partida dintre Venetia(13-8) si oaspetii de la Milano(18-3).

Gruparea milaneza a avut un program incarcat in aceasta saptamana, deplasandu-se in Spania pentru duelul din Euroliga cu Baskonia. Fara Malcom Delaney, echipa sufera la capitolul eficacitate, si asta s-a vazut si vineri seara, cand Baskonia a practicat un joc de tip run-and-gun, iar Milano nu a avut raspuns, scor 86-69. In campionatul intern sta totusi lejer pe prima pozitie, Brindisi fiind la 2 lungimi distanta, iar Virtus la 4.

Venezia a terminat-o de ceva vreme cu meciurile din cupele europene. Echipa evolua in Eurocup, grupa A, alaturi de: Joventut, Unics Kazan, Bourg, Partizan si Bahcesehir. Italienii au reusit doar 2 victorii in 10 meciuri, parasind competititia de pe ultima pozitie. In campionat insa, lucrurile incep sa se indrepte, cu 9 victorii in ultimele 12 partide, urcand pana pe locul 5. Vad usor ridicat acest handicap, ma astept la un duel extrem de echilibrat aici, si nu exclud surpriza.

Charlotte Hornets – Phoenix Suns (ora 20:00)

Inchid biletul de baschet cu duelul din sala Spectrum Center, unde Hornets(23-21) se dueleaza cu Suns(30-14).

Echipa din Arizona se afla la al 4-lea meci consecutiv departe de casa, castigand cu Heat si Raptors, insa pierzand la Magic (un adevarat soc). CP3 si Booker sunt la capacitate maxima, nu degeaba Phoenix este pe locul secund in Vest, cu sanse foarte mari sa termine sezonul regulat in Top 4 (si implicit sa aiba avantajul terenului propriu). Vor reusi insa jucatorii oaspeti sa mentina acelasi ritm ridicat si diseara?

Am tot incasat pe Hornets in ultima perioada, victoriile cu Rockets din deplasare si Heat pe teren propriu fiind dovezi ca Rozier & Hayward vor neaparat in playoff in acest sezon. Acum o luna, cele doua echipe s-au intalnit in Arizona, iar match-up-ul a fost decis in secundele de final, „viespile” surprinzand pana la urma: 121-124. Ma astept la un meci asemanator diseara, handicapul pe jucatorii gazda avand valoare.

Biletul zilei baschet 26 martie 2021