Biletul zilei baschet 29.05.2021

29 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.28. Am selectat doua partide din NBA, cu primul meci incepand la ora 02:00.

LOST ieri la combo-ul propus, Clippers au castigat cu Mavericks, insa Nets au cedat in partea a doua a meciului 3 disputat in Boston. Pentru azi am ochit alte doua echipe favorite din NBA Playoffs.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 29 MAI 2021

Washington Wizards – Philadelphia 76ers (ora 02:00)

Prefatez mai intai partida din capitala SUA, unde avem un duel 3 asteaptat cu interes intre Wizards(8) si Sixers(1).

Wizards au tinut cat de cat aproape in „meciul 1”, pentru ca Sixers au avut un „poor shooting” de la linia de 3 puncte, iar Joel Embiid a intrat rapid in „foul trouble”. S-a vazut acest lucru in meciul secund, cand Philly a „zburdat” pe parchet, iar „vrajitorii” au avut un regres vizibil. Astfel, Beal & co. au avut procentaj de 55.7% per total din care 40.0% de la distanta in „meciul 1”, si doar 40.2% din teren si 9.1% la 3 puncte in „meciul 2”. Russell Westbrook (glezna) nu s-a antrenat ieri si ramane incert.

De-a lungul sezonului, Doc Rivers a folosit un total de 27 „starting lineups”. Totusi, potentialul unui lot numeros si valoros s-a vazut, iar echipa a reusit sa se mentina pana la final pe „fotoliul de lider” in Est. Primul 5 standard are un scor fabulos in cele 32 de partide impreuna: 27W-5L. Principalul jucator si artizan al acestui succes ramane totusi Joel Embiid. Cu el pe teren Sixers produc un Net Rating de +33.0 impotriva adversarilor, iar fara el sunt la un scor negativ: -5.9. Vad inca un succes pentru Sixers aici, unul care sa-i apropie de un „sweep”.

Memphis Grizzlies – Utah Jazz (ora 04:30)

Inchid biletul de baschet cu un match-up ce se anunta de foc in Memphis, acolo unde avem a treia confruntare dintre Grizzlies(8) si Jazz(1).

Jocul lui Memphis in primele doua partide din playoff disputate in Salt Lake City a fost simplu: totul trece prin Ja Morant. Conducatorul de joc a reusit doar 2 aruncari din 8 de la linia de 3 puncte, insa are un procentaj de 55.3% din teren, patrunderile sale fiind fabuloase. Cele 47 de puncte marcate de jucatorul de doar 21 de ani in „meciul 2” au fost impresionante, iar colegul sau Brooks: 27.0 PPG in playoff cu 57.5%, incearca sa ajute cat mai mult.

Utah are a 3-a cea mai buna defensiva din NBA, cu un scor de 107.5, insa au avut probleme cu Memphis. Practic, Jazz au avut nevoie sa le faca jocul oaspetilor si sa-i depaseasca in viteza pe fast-break. Mitchell & co. au inregistrat un procentaj de 54.4% din teren din care 19 reusite din 39 de la distanta (48.7%). Utah nu s-a relaxat in vreun moment in meciul secund, inscriind cel putin 36 de puncte / sfert. Jazz au nevoie sa „stranga randurile” in aparare si sa-i tina bine pe Morant si Brooks. Doar in acest mod vor castiga in aceasta seara si implicit – aceasta serie.

Biletul zilei baschet 29 mai 2021