Biletul zilei baschet 30.04.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

30 aprilie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.06. Am selectat doua partide: una din Euroliga si una din Eurocup, cu primul meci incepand la ora 19:00.

LOST ieri la biletul propus, Ulm s-a impus in BBL, insa ceva mai tarziu, Efes s-a “pierdut” din nou pe final la Madrid, desi a avut un nou avans generos in sfertul final. Pentru azi am ales un “under” si o echipa favorita.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 30 APRILIE 2021

Zenit – Barcelona (ora 20:00)

Prefatez mai intai partida din Euroliga, unde avem un match-up extrem de atractiv intre Zenit si Barca.

Jucatorii antrenati de Xavi Pascual stiu ca au fost extrem de aproape sa aiba 2-0 in serie dupa meciurile din Catalunya, insa Mirotic & co. au intors partida in favoarea lor. In acest moment, balanta inclina in favoarea elevilor antrenati de Sarunas Jasikevicius, si cu o victorie diseara, Barca merge in Final 4 alaturi de CSKA (singura calificata pana acum). In caz contrar, ne asteapta un meci devisiv inapoi in Spania.

Am avut 3 meciuri incinse pana acum intre aceste doua formatii, pe scoruri: 74-76, 81-78 (66-66), respectiv 70-78. Daca ne uitam la scorurile propuse vedem duua echipe carora le place ritmul incet dar precis pentru a cauta lovitura decisiva dintr-un loc favorabil. Atat Zenit cat si Barca practica un baschet agresiv in defensiva, asa ca diseara nu ma astept la ceva diferit – pontul mergand pe puncte sub media impusa.

Unics Kazan – Monaco (ora 19:00)

Inchid biletul de baschet cu “episodul 2” din seria Unics – Monaco, francezii castigand prima partida acum 3 zile: 89-87.

Pentru cei care au urmarit “meciul 1” din Hexagon, a meritat fiecare faza, am avut un adevarat “thriller”, fiecare echipa avand avantaj un sfertul final, un sfert cu numai putin de 10 schimbari de lider. Pana la urma Marcos Knight a inscris cosul decisiv cu 27 de secunde inainte de final, in timp ce in faza de aparare, Mathias Lessort a blocat aruncarile adversarilor.

Unics este o echipa ce se bazeaza mult pe aruncarile din afara semicercului, iar in primul meci a avut un “season-low” de doar 14 aruncari din care 5 au intrat. Jamar Smith a intrat rapid in “foul trouble” si nici macar nu a avut sansa de a incerca o lovitura de la distanta. Alaturi de el, Isaiah Canaan trebuie sa speculeze spatiile din defensiva adversa, si sa arunce mai mult de la distanta, pentru a forta un “meci 3” tot aici, la Kazan.

Biletul zilei baschet 30 aprilie 2021

Leave a Comment: