Biletul zilei baschet 30.06.2021

30 iunie 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 5.56. Am selectat doua partide din calificarile pentru Olimpiada, cu primul meci incepand la ora 17:30.

Am avut parte de 3 luni la rand pe „verde” la acest proiect. Ei bine, e posibil ca aceasta ultima luna din sezonul de baschet sa fie pe „rosu”. O sa incerc azi un bilet prin care sa aduc un profit minim. Hai sa vedem daca ne iese!

biletul zilei din baschet

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 30 IUNIE 2021

Mexic – Rusia (ora 17:30)

Prefatez mai intai un match-up atractiv intre Mexic si Rusia.

Formatia din Rusia incearca sa fie alaturi de Germania calificata la Jocurile Olimpice. Problema pentru ei este in rezultatele afisate in ultima perioada. Rusii au avut 6 amicale in luna iunie, 3 castigate si 3 pierdute. Au pierdut ultimele doua partide, si daca in prima vs Lituania era oarecum de asteptat, forma slaba aratat in partida trecuta vs Republica Domincana (scor 73-83) este una destul de ingrijoratoare.

Mexicanii au avut si ei cateva partide de pregatire, reusind sa castige doar impotriva Tunisiei. Au aratat insa un joc solid in meciurile cu Serbia, Grecia sau Puerto Rico. Ieri au jucat primul meci de calificare impotriva Germaniei principala favorita a acestei grupe. Ayon & co. au condus mai bine de 3 sferturi din meci, insa n-au avut cum sa opreasca aruncarile germanilor de pe final, pierzand oarecum nemeritat, scor 76-82. Ii vad diseara cu sanse bune sa faca un „bounce back”, cota lor fiind un adevarat value bet.

Brazilia – Croatia (ora 21:00)

Inchid biletul de baschet cu un duel ce se anunta mai echilibrat decat o arata cotele, in Brazilia vs Croatia.

Croatii au disputat doar 4 partide de pregatire in luna iunie, au fost doua duble intalniri cu Slovenia si Puerto Rico. Bogdanovic de la Utah Jazz, Zizic de la Maccabi Tel Aviv si Hezonja de la Panathinaikos raman principalele „arme” ale acestei echipe. Cele doua formatii s-au intalnit in 2016 la Jocurile Olimpice de la Rio, cu croatii castigand atunci pe final, scor 80-76, iar eu nu ma astept la ceva diferit in aceasta seara.

Brazlienii au disputat 3 meciuri in aceasta luna iunie, doua amicale cu Polonia (ambele castigate), si un prim meci lejer ieri in compania Tunisiei, scor 83-57. Varejao de la Cleveland Cavaliers si Benite de la San Pablo Burgos sunt principalele staruri de la echipa. Sud-americanii practica un joc colectiv bazat pe recuperari si pase decisive. Ii vad surprinzandu-i pe croati din multe pozitii diseara, si ma astept sa tina aproape in meci pana pe final.

Biletul zilei baschet 30 iunie 2021

Leave a Comment: