Biletul zilei baschet 31.05.2021

Forma Biletul Zilei Baschet: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Baschet
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

31 mai 2021 – cota pentru biletul de baschet are valoarea 2.00. Am selectat doua partide de playoff: una din Romania si una din SUA, cu primul meci incepand la ora 18:00.

LOST ieri la combo-ul propus, Nets au castigat la Celtics, insa nu acelasi lucru au facut si Lakers cu Suns. Incerc sa termin acest proiect cu peste 1,000 de unitati, asa ca pentru ziua finala am gasit alte doua echipe favorite.

Biletul Zilei Baschet 10p

PRONOSTICURI BASCHET BILETUL ZILEI 31 MAI 2021

BCM Pitesti – CSM Oradea (ora 18:00)

Prefatez mai intai partida din Divizia A – Playoffs, unde ne asteapta meciul 3 dintre Timisoara(7) si Oradea(2).

Seria dintre Oradea si Timisoara se muta temporar in orasul din Trivale. Spun asta pentru ca bihorenii au un categoric 2-0 in serie, si e foarte posibil sa-si adjudece calificarea in finala ligii nationale chiar din aceasta seara. Elevii condusi de Cristian Achim au practicat un baschet excelent in special in defensiva, permitand adversarilor sa marcheze doar 54, respectiv 59 de puncte, pe scoruri: 78-54 si 79-59.

Jucatorii de la Pitesti au parut bulversati de acest match-up impotriva uneia dintre cele mai bune defensive din campionat. Desi in prealabil au reusit o eliminare surprinzatoare vs CSU Sibiu (cu 2 partide castigate chiar in fieful adversarilor), Bishop & co. nu au avut raspuns in aceasta serie cu Oradea. Sigur ca echipa gazda va incerca tot ce poate pentru a forta macar inca un meci in aceasta arena, insa echipa adversa mi se pare complet stapana pe situatie. Victorie Oradea aici la cel putin 2 puncte diferenta.

Washington Wizards – Philadelphia 76ers (ora 02:00)

Inchid biletul de baschet cu un match-up la fel de dezechilibrat din NBA Playoffs, intre doua echipe cu din Est: Wizards(8) vs Sixers(1).

Beal si Westbrook au totalizat 51 de puncte, 18 recuperari si 13 pase decisive in “meciul 3”, insa “vrajitorii” au fost departe de adversar. Davis Bertans a fost introdus in “primul 5” in locul lui Raul Neto, insa strategia disperata a lui Scott Brooks nu a avut efectul scontat. Ce pot face jucatorii gazda intr-un meci 4? Sa continue sa lupte pe parchet, desi adversarul pare superior la aproape toate capitolele.

Sixers au deja 3-0 in serie, si au castigat meciul trecut la fel de clar ca si pana acum: 103-132, desi Russell Westbrook a realizat un “triple-double”. Asta spune multe despre forta colectiva a jucatorilor din Philadelphia, una care ma astept sa continue si in aceasta seara, avantajul fiind clar de partea lor pentru un bine meritat “sweep”. Se prefigureaza doua semifinale: Sixers vs Hawks & Nets vs Bucks in Est, doua serii pe care personal abia le astept.

Biletul zilei baschet 31 mai 2021

Leave a Comment: