Bilet Cota 10 propus de Alin – 30.06.2020

Ultimul bilet la acest proiect in luna iunie, vine de la Superbet si este format din 5 evenimente sportive. Am mizat pe cornere la Manchester United si Lazio, ambele formatii au mare nevoie de puncte pe acest final de sezon. In timp ce duelul dintre Barcelona si Atletico Madrid ar trebui sa fie unul urat, catalanii pot pierde campionatul in aceasta etapa.

bilet cota 10 propus de alin

  • Iasi – Hermanstadt – duel ce ar trebui sa fie foarte aprig, ambele formatii se afla in lupta directa pentru salvarea de la retrogradare.
  • Brighton – Manchester United – ma astept la multe cornere deoarece oaspetii au mare nevoie de puncte si vor iesi la atac din primele minute.
  • Barcelona – Atletico Madrid – derby-ul din Spania ar trebui sa fie unul cu scantei, ambele formatii practica un joc dur in ultima vreme.
  • Genoa – Juventus – liderul din Serie A, Juventus, are o deplasare usoara la Genoa, echipa ce se afla in zona retrogradarii.
  • Torino – Lazio – ar trebui sa vedem multe cornere la acest derby deoarece ambele formatii se bazeaza pe fazele fixe, dar si din prisma faptului ca Lazio are mare nevoie de puncte.

Biletul zilei – Cota 10 – 30.06.2020Bilet Cota 10 propus de Alin - 30.06.2020

Leave a Comment:

Open

Close