Biletul Zilei Handbal 10 decembrie 2020

Forma Biletul Zilei Handbal: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 52.9%
Castigate: 9/17
Unitati: 938

Biletul zilei handbal de azi – 10 decembrie 2020 este format din trei partide, toate de la Campionatul european de handbal feminin gazduit de Danemarca. Biletul zilei handbal 10.12.2020 are o cota de 2.90 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.15 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 10 decembrie 2020

Ponturi pariuri Franta – Spania (ora 21.30) (F)

Franta a debutat timid la acest turneu final, obtinand cu greu victoria in primul meci, cel cu Muntenegru, insa si-a intrat rapid in forma castingand la scor cu Slovenia si la o diferenta de 3 goluri in fata Danemarcei.

Spania in schimb a tremurat serios pentru calificarea in Main Round, esec cu Rusia, urmat de o remiza in fata Suediei, iar in meciul decisiv cu Cehia, a revenit de la minus 6.

Nationala pregatita de Olivier Krumbholz pare reincarcata dupa turneul final din Japonia si decisa sa revina in lupta pentru medalii cel putin.

Defensiva frantuzoaicelor va fi cheia acestei infruntari, nu le vad pe iberice capabile sa o depaseasca, extrema Carmen Martin a marcat de 12 ori cu Cehia, nu se va apropia de aceasta cifra de aceasta data.

Pronostic Franta – Spania: victorie Franta handicap -1.5 goluri cota 1.45

Ponturi pariuri Croatia – Romania (ora 19.15) (F)

Croatia are o defensiva foarte agresiva, bine organizata care se va concentra cu precadere asupra Cristinei Neagu, principalul pericol pentru poarta adversa.

Capitanul tricolorelor nu este de altfel chiar in cea mai buna forma dupa infectarea cu noul coronavirus si ultima accidentare, fapt declarat chiar de jucatoare.

Asa cum a evoluat pana acum, Cristina Neagu se va concentra pe jocul colectiv, de altfel este cea mai buna pasatoare decisiva de la acest turneu final cu 19 asist-uri.

Pronostic Croatia – Romania: Cristina Neagu inscrie sub 9.5 goluri cota 1.45

Ponturi pariuri Olanda – Norvegia (ora 21.30) (F)

Olanda este departe de forma demonstrata in Japonia cand a cucerit titlul mondial suprem, a tremurat serios pentru calificare, obtinuta in ultimul joc.

Norvegia a defilat in grupa sa, in ultimul joc cel cu Romania si-a permis chiar sa odihneasca o parte dintre jucatoare, dar chiar si in aceasta situatie a inscris 28 de goluri.

Batavele nu au impresionat deloc prin prestatia defensiva in Danemarca, au primit 29 de goluri de la Serbia si 27 din partea Croatiei, doua nationale cu posibilitati ofensive mult sub Norvegia.

Pronostic Olanda – Norvegia: Norvegia inscrie peste 28.5 goluri cota 1.37

Leave a Comment: