Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 03.01.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 71%
Castigate: 17/24
Unitati: 763

Biletul zilei hochei 3 Ianuarie 2020 – Biletul zilei de astăzi conține 3 evenimente, toate fiind extrase din primul eșalon de hochei austriac. Cota totală este de 4.08 și poate fi plasată până la ora 17:30. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 03.01.2021

Innsbruck – Salzburg (ora 18:30)

Salzburg nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, fiind în acest moment pe poziția a 6-a, cu 40 de puncte și bilanț de 13 victorii și 10 înfrângeri. Totuși, față de celelalte adversare, aceștia au cu 4-5 jocuri mai puțin disputate.

Zona de atac s-a prezentat foarte bine, reușind să puncteze de 73 de ori, medie de 3,30 goluri marcate, în timp ce apărarea limitează adversarii la o medie de 2,73 goluri. Urmează să se dueleze cu Innsbruck, una dintre cele mai slabe formații din campionat.

Atacul este unul decent, dar apărarea cedează goluri cu lejeritate, medie de 3,60 goluri încasate pe partidă. Nu o văd pe Salzburg să aibă foarte mari probleme în a se impune în acest joc.

Pont: Salzburg câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Bolzano – Dornbirn (ora 17:30)

Vulpile se mențin în continuare pe poziția de lider, având un total de 56 de puncte acumulate, bilanț de 18 victorii și 7 înfrângeri. Se află la egalitate de puncte cu Fehervar, dar golaverajul este în favoarea celor de la Bolzano.

Aceștia au un total de 83 de goluri marcate, medie de 3,32 goluri încrise pe partidă, în timp ce apărarea prezintă cea mai bună eficiență din campionat, doar 48 de goluri încasate, medie de sub două goluri primite.

Am ales să investesc în succesul gazdelor. Dornbirn a arătat bine în sezon, dar în ultimele meciuri, jucătorii au părut extenuați. Cele două s-au întâlnit la finalul anului precedent, buldogii reușind să se impună la limită, scor 2-1. Nu îi văd pe aceștia să repete acea performanță.

Pont: Bolzano câștigă meciul (Timp Regulamentar), cota [email protected] Betano

Vienna – Fehervar AV19 (ora 18:30)

Avem parte de un duel în care întâlnim două dintre cele mai bune ofensive din primul eșalon de hochei austriac. Vienna a punctat până acum de 87 de ori, medie de 3,22 goluri marcate, în timp ce Fehervar a punctat de 103 ori, medie de 3,43 goluri marcate.

În ceea ce priveșțe defensiva, oaspeții întră în acest joc cu o medie de aproximativ 3 goluri încasate, iar Capitals cu o medie de 2,40. Într-adevăr, Vienna stă foarte bine la acest capitol, dar având în vedere că se duelează cu una dintre cele mai bune ofensive, nu știu ce eficiență va prezenta apărarea.

Investim în linia de peste 4,5 goluri marcate. La gazde, această linie a fost întâlnită în 18 dintre cele 27 de jocuri. La alb-albaștrii, această statistică a fost prezentă în 24 dintre cele 30 de dueluri.

Cele două s-au întâlnit de 4 ori în anul precedent, toate aceste confruntări terminându-se cu minim 5 goluri marcate.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 3 Ianuarie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: