Biletul Zilei Hochei – Cota 5 – 08.01.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 70%
Castigate: 16/23
Unitati: 661

Biletul zilei hochei 8 Ianuarie 2021 – Biletul zilei de astăzi conține 3 evenimente, cota totală fiind de 5.16. Mizăm pe hocheiul din Austria și Germania. Acest bilet poate fi plasat până la ora 17:30. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 08.01.2021

Salzburg vs Bratislava (ora 17:30)

Salzburg se află pe poziția a 5-a, reușind să acumuleze 46 de puncte. Bilanțul acestora este de 15 victorii și 10 înfrângeri. De cealaltă parte, Bratislava este una dintre cele mai slabe formații, 32 de puncte dobândite.

Am ales să investesc în succesul gazdelor. Salzburg deține un atac bun, total de 82 de goluri marcate, medie de 3,4 pucuri înscrise. Urmează să întâlnească una dintre cele mai permisive apărări, total de 97 de goluri încasate de Bratislava.

Față de celelalte adversare, taurii au cu 5-6 jocuri mai puțin disputate, dar asta nu îi va ajuta foarte mult, deoarece Bolzano (liderul din ligă) are un avans de 16 puncte. Este momentul perfect ca Salzburg să reducă din diferență.

Cele două s-au întâlnit o singură dată până acum, slovacii cedând atunci la o diferență de 4 goluri, scor 5-1.

Pont: Salzburg câștigă meciul (Timp Regulamentar), cota [email protected] Betano

Munich vs Ingolstadt (ora 19:30)

Așa cum era de așteptat, Munich a început foarte bine sezonul, reușind să câștige toate cele 4 dueluri de până acum, timp în care ofensiva a punctat de 15 ori, iar apărarea a limitat adversarii la 8 goluri.

De cealaltă parte, Ingolstadt a avut un start puțin mai lent, având după primele 5 jocuri un bilanț de două victorii si 3 înfrângeri. Au punctat de 13 ori, în timp ce compartimentul defensiv a încasat 10 pucuri.

Întâlnim două dintre cele mai ofensive echipe ale campionatului. După cum se poate observa și din statistici, ambele punctează cu lejeritate, dar apărările sunt destul de permisive. Mă aștept la un joc cu foarte multe modificări de tabelă.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

EC Graz 99ers vs Vienna Capitals (ora 20:15)

Ambele formații au arătat foarte bine în atac, având medii de circa 3 goluri înscrise pe partidă. În ceea ce privește jocul defensiv, atât Graz, cât și Vienna permit goluri cu lejeritate, total de 172 de pucuri cedate împreună.

La gazde, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori în 16 dintre cele 28 de jocuri, în timp ce la capitali, această statistică a fost prezentă în 12 dintre cele 29 de jocuri.

Știu, sunt statistici destul de slabe, dar având în vedere că se întâlnesc două echipă cu atacuri foarte eficiente, mă aștept la un joc cu multe schimbări de tabelă.

O singură dată s-au întâlnit în acest sezon, scorul final indicând 6 pucuri înscrise. Toate golurile au fost marcate în primele două perioade de joc. Mă aștept la un scenariu similar și în duelul din această seară.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 8 Ianuarie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: