Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 11.02.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 33.3%
Castigate: 1/3
Unitati: 108

Biletul zilei hochei 11.02.2021 – Biletul zilei de astăzi conține 3 evenimente, cota totală fiind de 4.06. Investim în hocheiul din Suedia și Germania. Puteți plasa acest bilet până la ora 20:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 11.02.2021

Brynäs vs Malmo (ora 20:00)

Brynas și Malmo sunt cele mai slabe formații din acest sezon. Deși este un meci extrem de greu de pronosticat, eu am ales să investesc în succesul gazdelor. Aceștia se află pe penultima poziție, cu 42 de puncte acumulate, bilanț de 13 victorii și 24 de eșecuri.

În acest moment, Brynas mi se pare o echipă puțin mai închegată. I-am urmărit în duelul cu Luleaa de acum 3 etape și pot să spun că aceștia puteau să câștige fără probleme acel joc, deși rezultatul final a fost unul nefavorabil, scor 1-3.

Brynas s-a aflat mai tot timpul sub controlul pucului. Au pus foarte mare presiune pe adversar și și-au creat multe ocazii de a marca. Brynas și Malmo s-au întâlnit și în urmă cu două etape, Brynas reușind atunci să se impună categoric, scor 0-3. Mizăm pe un rezultat similar.

Pont: Brynas câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Krefeld Pinguine vs Eisbaren Berlin (ora 20:30)

Krefeld ocupă în acest moment ultima poziție, cu 6 puncte acumulate și un bilanț de două victorii și 12 înfrângeri, în timp ce Eisbaren a avut parte de un parcurs excelend, fiind pe poziția secundă, cu 26 de puncte.

Urșii polari nu s-au descurcat deloc bine când a fost vorba de meciuri susținute în deplasare, doar 5 puncte acumulate în urma celor 6 confruntări. Per total, în ceea ce privește jocul ofensiv, aceștia au marcat 45 de goluri, medie de circa 3,50 goluri înscrise/meci.

Defensiva a avut prestații destul de solide, deoarece au reușit să limiteze adversarii la o medie de sub 2,5 goluri marcate. În schimb, gazdele au o medie de sub două pucuri înscrise/meci, fiind și unul dintre cele mai slabe atacuri din ligă, iar apărarea este surprinsă de aproximativ 4,5 ori.

Deși la pinguini întâlnim cifre foarte slabe, eu am ales să investesc în linia de sub 6,5 goluri marcate. Așa cum am spus, Eisbaren este o echipă destul de slabă în jocurile din deplasare. La gazde, linia de sub 6,5 goluri a fost câștigătoare în 7 dintre cele 14 de confruntări.

La urși, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori în 8 dintre cele 13 dueluri. De asemenea, în 4 din ultimele 5 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori.

Pont: Sub 6,5 goluri, cota [email protected] Betano

Kaufbeuren vs Lausitzer Fuchse (ora 20:30)

Se întâlnesc două formații cu zone ofensive destul de modeste, asta dacă ne raportăm la numărul de goluri pe care trebuie să-l marcheze pentru ca pronosticul ales să fie unul necâștigător.

Kaufbeuren a reușit să puncteze până acum de 95 de ori, medie de 3,50 goluri înscrise pe partidă, în timp ce atacul oaspeților a dat randament de 71 de ori, medie de 2,53 goluri/meci.

În ceea ce privește jocul defensiv, ambele cedează pucuri cu lejeritate, având medii de peste 3,25 goluri primite pe partidă. La gazde, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 7 ori în 14 dintre cele 27 de dueluri.

La oasepți, această statistică a fost prezentă în 22 dintre cele 28 confruntări. În 7 din ultimele 8 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 7 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Pont: Sub 7,5 goluri, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 11 Februarie 2021

Bilet Hochei 11022021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: