Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 27.01.2021

Forma Biletul Zilei Hochei: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei Hochei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei hochei 27.01.2021 – Biletul zilei de astăzi conține 3 evenimente, toate fiind extrase din primul eșalon de hochei rus-KHL. Cota totală este de 4.02 și poate fi plasată până la ora 18:10. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 27.01.2021

Dynamo Minsk vs Nizhny Novgorod (ora 18:10)

Minsk se află în acest moment pe poziția a 5-a în Conferința de Vest, având un total de 57 de puncte, bilanț de 27 de victorii si 21 de înfrângeri, în timp ce Nizhny ocupă a 7-a poziție în Conferința de Est, cu 57 de puncte dobândite.

Ambele formații stau destul de bine la faza de atac, având medii de circa 2,90 goluri marcate de fiecare. În ceea ce privește jocul defensiv, atât Minsk, cât si Nizhny permit aproximativ 2,80 goluri/meci.

Deși sunt statistici care favorizează un pronostic pe over la goluri, eu am ales să investesc în linia de sub 6,5 pucuri puse pe tabelă. La gazde, tabela de marcaj s-a modificat de maxim 6 ori în 36 dintre cele 48 de dueluri, iar la oaspeți în 37 dintre cele 50 de jocuri.

Pont: Sub 6,5 goluri (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Dyn. Moscow vs CSKA Moscova (ora 18:30)

La acest duel am ales să investesc în succesul celor de la CSKA. Aceștia sunt cea mai bună formație din ligă, având în urma celor 49 de confruntări un total de 75 de puncte. Bilanțul acestora este de 35 de victorii și 14 înfrângeri.

Zona de atac s-a descurcat excelent până acum, reușind să puncteze de 156 de ori, medie de peste 3,15 goluri înscrise pe partidă. Apărarea a fost surprinsă de 101 ori, medie de puțin peste două pucuri cedate/meci.

Urmează să se dueleze cu Dynamo, o echipă bună, dar care în ultimul timp a fost destul de inconstantă. Au un bilanț de 5 victorii și 4 înfrângeri în ultimele 9 jocuri. Dintre cele 4 eșecuri, 3 au fost cedate contre celor de la Riga, Barys și Sibir, formații foarte modeste.

Zona de atac s-a descurcat decent, dar apărarea continuă să primească goluri cu foarte mare lejeritate. În 4 din ultimele 5 dueluri directe, CSKA a reușit să se impună. Mă aștept la un astfel de rezultat și în duelul din această seară.

Pont: CSKA Moscova câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri), cota [email protected] Betano

Dinamo Riga vs Omsk (ora 19:30)

Riga sunt fără dar și poate cea mai slaba formație din primul eșalon de hochei rusesc. Au doar 23 de puncte obținute în urma celor 48 de confruntări. Bilanțul acestora este de 8 victorii și 40 de înfrângeri.

Compartimentul ofensiv deține un total de 102 goluri marcate, medie de puțin peste două goluri marcate/meci, în timp ce zona de apărare a permis 172 de pucuri, medie de peste 3,5 pucuri cedate pe partidă.

De cealaltă parte, Omsk se află pe locul secund în Conferința de Est, cu 66 de puncte dobândite. Atacul deține o medie de aproximativ 3 goluri/meci, iar defensiva limitează adversarii la o medie de 2,35 goluri.

Omsk ar trebui să se impună fără niciun fel de probleme în acest joc. Acesta reprezintă primul meci direct din acest sezon.

Pont: Omsk câștigă meciul (Timp Regulamentar), cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 27 Ianuarie 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!

Leave a Comment: