Bilet pariuri „CIA” 01.07.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 33.3%
Castigate: 1/3
Unitati: 535

Biletul pentru ziua de Miercuri, 1 Iulie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 5.67 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 01.07.2020

Pontul propus de Cristian la Everton – Leicester (20:00)

Ultimele rezultate produse de Leicester le-a complicat finalul de sezon, asa ca Chelsea este la un singur punct in spatele lor, iar Manchester United si Wolves la cate 3. Locul de Champions League ce parea sigur acum cateva etape, in momentul de fata este in dubii, iar orice rezultat obtinut astazi inafara de victorie, ar fi un mic esec pentru echipa. Leicester a jucat foarte frumos pana s-a intrerupt campionatul, dar se pare ca echipa a venit destul de obosita din „vacanta”. Everton nu are nimic de pierdut, fiind la mijlocul clasamentului si dispune de o echipa destul de valoroasa. Ma astept la un meci echilibrat si cred ca un gol venit rapid, ar aprinde si mai mult partida.

Ambele echipe marcheazaPariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Xamax – St.Gallen (21:30)

St.Gallen are o sansa imensa, cu care nu cred ca se vor mai intalni in viitorul apropiat. Basel este out din lupta pentru campionat, iar astazi au sansa de a trece cu doua puncte peste Young Boys, liderul din acest moment. Mai sunt foarte putine etape de disputat, iar St.Gallen sunt la mana lor. Daca isi vor castiga meciuri, vor fi campioni, lucru ce aproape nimeni nu il credea la inceputul sezonului. Acestia au mai avut acum doua etape sansa de a se desprinde, dar s-au incurcat. Astazi ma astept sa vad o echipa matura si puternica pe teren, asa ca merg pe victoria lor !

2Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Odd – Bodo/Glimt (19:00)

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Odd si Bod/Glimt, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din Norvegia: Eliteserien ! Ambele formatii au un start foarte bun de sezon, asa ca ma astept la un meci echilibrat, cu multe reusite. Bodo/Glimt este liderul la zi, cu maxim de puncte dupa primele 4 etape. Au marcat de 15 ori si au primit 6 goluri, fiind cea mai „activa” echipa din campionat. De cealalta parte, Odd a inceput mai greu sezonul, pierzand primele doua meciuri. Revenirea a fost una foarte rapida si au reusit sa acumuleze 6 puncte din ultimele doua intalniri, fiind foarte activi pe tabela. Ma astept la spectacol in aceasta intalnire si mizez pe pronosticul ambele echipe marcheaza si peste 2.5 goluri !

GG&3+ Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 01 Iulie 2020

bilet cia 01.07.2020

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: