Bilet pariuri „CIA” 01.08.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 0%
Castigate: 0/2
Unitati: -200

Biletul pentru ziua de Sambata, 1 August, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 5.89  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 31.07.2020

Pontul propus de Cristian la HJK Helsinki – KuPS (22:45)

Dupa 5 runde disputate, HJK ocupa pozitia a 3-a avand 4 victorii si o infrangere. Gazdele au 9 victorii in ultimele 10 meciuri disputate acasa iar in fiecare meci au inscris cel putin un gol. De partea cealalta, KuPS poate pierde prima pozotie in acest meci daca pierde. Ultimele 3 deplasari ale lor pe terenul celor de la HJK s-au terminat cu ambele echipe marcand. Am sa mizez pe un GG in acest meci, cele doua echipe fiind foarte ofensive.

GG  – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la AC Milan – Cagliari (21:45)

AC Milan a ajuns la 12 meciuri consecutive fara infrangere dintre care 8 meciuri s-au terminat cu gol la ambele porti si peste 3 goluri in total. Milan are 14 victorii consecutive contra celor de la Cagliari in ultimele meciuri disputate acasa. Adversara sa vine dupa o victorie cu 2-0 contra celor de la Juventus. Fiind ultima etapa a sezonului, ma astept ca ambele sa marcheze iar in meci sa se inscrie peste 3 goluri.

GG&3+ –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Benfica – Porto (22:45)

Coimbra organizeaza finala cupei dintre Benfica si FC Porto.  Benfica a terminat pe pozitia secunda in acest sezon de campionat, la 5 puncte de Porto. Ei au 7 meciuri consecutive in care am marcat cel putin un gol. De partea cealalta, Poto are doar 2 victorii in ultimele 9 meciuri disputate iar ultimele 3 meciuri s-au terminat cu ambele formatii marcand.  Se intalnesc cele mai ofensive echipe din Portugalia, ma astept ca ambele sa marcheze.

GG  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 31 Iulie 2020

bilet pariuri cia 1 august 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: