Bilet pariuri “CIA” 01.10.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de joi, 01 Octombrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 6.31 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 01.10.2020

Pontul propus de Cristian la Beer Sheva – Plzen (20:30)

Din punctul meu de vedere Plzen are un meci foarte accesibil pentru a accede in grupele Europa League. Hapol Beer Sheva nu este un adversar de speriat, iar daca totul va functiona la un nivel normal, cehii isi vor obtine calificarea in primele 90 de minute ale partidei. Nu se poate compara fotbalul produs de cele doua formatii, asa ca acea cota de aproape 2 pentru victoria oaspetilor mi se pare un value bet si trebuie tratat ca atare, fara sa ne acoperim in vrun fel !

2  – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Rangers- Galatasaray (21:45)

Formatia lui Ianis Hagi are parte de un adversar pe masura in ultimul act pentru calificarea in grupele Europa League. Chiar daca cei de la Galatasary nu mai practica un fotbal de nivel european, raman o echipa puternica, ce poate sa puna probleme aproape oricui. Rangers nu a avut probleme pana in acest moment in privinta calificarii, dar cred ca astazi vor avea cel putin 90 de minute de foc. Este un meci extrem de echilibrat si cred ca cel mai bun pronostic pentru aceasta partida este varianta ambele echipe marcheaza !

GG –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Sporting – Lask (22:00)

Sporting Lisabona o intalneste pe LASK Linz in ultimul tur al calificarilor pentru grupele Europa League. Portughezii pleaca cu un usor avantaj, fiind echipa gazda, dar cu siguranta nu vor avea un meci prea usor. LASK vine dupa o calificare cu 7:0 in fata celor de la Dun.Streda si cu siguranta vor veni sa marcheze si in aceasta seara. Sporting nu a impresionat in victoria cu Aberdeen, scor 1:0 si cred ca astazi vor incasa si ei cel putin un gol. Merg pe varianta ambele echipe marcheaza, fiind o cota foarte mare din punctul meu de vedere !

GG – Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 01 Octombrie 2020

bilet cia 01102020

 

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: