Bilet pariuri „CIA” 02.08.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 12.5%
Castigate: 2/16
Unitati: -16

Biletul pentru ziua de Duminica, 2 August, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 4.68  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 02.08.2020

Pontul propus de Cristian la Voluntari – Dinamo (21:30)

Voluntari si Dinamo se intalnesc in etapa cu numarul 13 din Play Out-ul Ligii 1 ! Cainii rosii sunt intr-o situatie foarte dificila, atat din punct de vedere al cazurilor de covid, cat si a clasamentului. Au mare nevoie de toate cele trei puncte pentru a ramane in joc pentru salvarea de la retrogradare, dar nu le va fi deloc usor. Echipa nu s-a mai antrenat de o perioada buna, dar ma astept sa existe o mobilizare perfecta din partea jucatorilor. O infrangere astazi i-ar costa foarte mult in lupta de salvare si cred ca vor fi ceva „interese” la aceasta partida. Nu cred ca Dinamo va pierde, asa ca merg pe x2 !

X2  – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Odd – Rosenborg (21:30)

Vecine de clasament, Odd si Rosenborg se intalnesc intr-un meci foarte interesant. Rosenborg da semne de revenire dupa startul mai slab de sezon, in timo ce Odd este un adversar puternic pe teren propriu. Dorinta de victorie exista de ambele parti si imi este foarte greu sa ma decid cine pleaca cu un avantaj. Totusi, cred ca vom avea parte de un meci spectaculos, iar pronosticul ambele echipe marcheaza mi se pare foarte interesant !

GG –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Mioveni – Petrolul (18:30)

Mioveniul este la mana ei, iar daca isi va castiga meciul de astazi de pe teren propriu, va merge direct in prima liga ! Petrolul a pierdut sansa de a ajunge in Liga 1, dupa acel 1/2 foarte ciudat de etapa trecuta. Nu vad ce i-ar mai putea motiva pe Ploiesteni sa evolueze la capacitate maxima, dar vad ca Mioveniul are un moral foarte ridicat si nu cred ca vor rata o sansa uriasa de a ajunge in prima liga. Niculescu este un tehnician ce stie sa isi monteze echipa inaintea unui astfel de meci, iar 1 solist mi se pare cea mai buna varianta !

1  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 2 August 2020

bilet cia 02.08.2020

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close