Bilet pariuri “CIA” 02.12.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de miercuri, 2 decembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 4.97 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 02.12.2020

Ponturi pariuri Basaksehir – RB Leipzig (ora 19:55)

Basaksehir a ajuns la 10 meciuri consecutive in care a primit cel putin un gol, iar in 8 dintre acestea au marcat si ei. In cazul unei victorii aici, mai pastreaza sanse la calificare in UCL sau UEL, dar daca vor pierde, ultimul meci va fi fara miza. De partea cealalta, RB Leipzig se lupta cu PSG pentru locul de calificare. Nu se descurca bine in deplasare avand 3 infrangeri si o remiza in ultimele 4 meciuri. Se intalnesc doua echipa care marcheaza dar si primesc gol destul de des.

Ponturi pariuri Ferencvaros – Barcelona(22:00)

Ferencvaros a fost aroape sa obtina un punct mare pe terenul celor de la Juventus, dar au pierdut in ultimele minute. In campionat, gazdele se descurca excelnt fiind pe primul loc. Adversara sa, Barcelona are 4 victorii din 4 si este deja calificata, dar se afla in lupta directa pentru primul loc cu Juventus. Oaspetii vin dupa o victorie cu 4-0 in campionat. Chair daca nu vor juca toate vedetele la Budapesta, am sa mizez pe o victorie a oaspetilor.

Ponturi pariuri Club Brugge – Zenit (ora 22:00)

  • Gazdele au inceput bine aceasta grupa dar continuare nu a fost la fel si a ajuns pe locul 3 avand 4 puncte. Club Brugge are doar 3 victorii in ultimele 10 meciuri disputate. Pe teren propriu a scapat doar de 2 ori in acest sezon fara sa primeasca gol. De partea cealalta, Zenit trebuie sa obtina un rezultat bun pentru a mai spera la locul de Europa League. Oaspetii nu joaca extreme de bine in deplasare dar chiar si asa au pierdut doar 3 meciuri in ultimele 10.

Biletul Zilei “CIA” – 1 decembrie 2020

Leave a Comment: