Bilet pariuri „CIA” 06.09.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 11.1%
Castigate: 2/18
Unitati: -643

Biletul pentru ziua de Duminica, 6 Septembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 6.13  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 06.09.2020

Pontul propus de Cristian la Malta – Letonia (21:45)

Malta a pierdut primul meci disputat in aceasta editie de Nations League contra celor de la Feroe. Cu aceasta noua infrangere, Malta a ajuns la 10 infrangeri consecutive. De partea cealalta, Letonia vine dupa 2 rezultate pozitive, victorie cu Austria si remiza cu Andorra. Cele doua s-au intalnit in 2 meciuri in Campania de calificare la Euro 2012 iar Letonia s-a impus in ambele meciuri. Mizez si in aceasta sear ape o victorie a oaspetilor.

Victorie Letonia – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Elveţia – Germania (21:45)

Elvetia a inceput cu stangul aceasta campanie si a pierdut contra Ucrainei cu 2-1 in primul meci. Echipa gazda nu traverseaza cea mai buna forama, avand doar 4 victorii in ultimele 10 meciuri disputate. De partea cealalta, Germania a remizat cu Spania in primul meci, fiind egalata in ultimul minut. Oaspetii au 7 victorii in ultimele 10 meciuri disputate. Am sa pariez ca Germania se va revansa in fata Elvetiei dupa ce in ultimul meci au pierdut contra lor.

Victorie Germania –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Spania – Ucraina (21:45)

La Madrid, Spania primeste vizita Ucrainei, o echipa aflata intr-o forma buna. Echipa gazda a marcat de cel putin 2 ori in 8 din ultimele 10 meciuri disputate. Adversara sa, Ucraina a inceput cu o victorie contra Elvetiei in primul meci. Sunt o echipa destul de ofensiva dar primesc gol destul de des iar contra Spaniei cred ca vor primi 2 goluri.

Spania marcheaza peste 1.5 goluri  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 6 Septembrie 2020

bilet pariuri cia 6 septembrie 2020

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close