Bilet pariuri „CIA” 08.07.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de miercuri, 8 Iulie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 4.91 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 08.07.2020

Pontul propus de Cristian la Genoa – Napoli  (20:30)

Ambele echipe au mare nevoie de puncte in aceasta intalnire, asa ca ne asteptam la un duel interesant. Dupa victoria celor de la Lecce, Genoa a picat pe locul 18, prima pozitie ce retrogradeaza in Serie B.

Sansele de salvare sunt destul de bune, dar au nevoie de un parcurs bun pe acest final de sezon. Pe teren propriu este o echipa ce marcheaza frecvent, iar la ce nevoie de victorie au, cred ca un gol vor fi in stare sa marcheze.

De cealalta parte, Napoli este pe locul 7, iar o victorie ii poate duce pana pe pozitia a 5-a. Este un sezon ratat pentru ei, dar un loc de Europa League ar mai sterge amintirea urata.

GGPariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la WBA – Derby (19:00)

West Brom este favorita la castigarea celor trei puncte puse in joc astazi si are sansa de a urca pe prima pozitie in clasament si ar face un pas important spre promovarea directa.

Obiectivul lor este clasarea pe una din primele doua pozitii, dar Brentford si Fulham le sufla in ceafa. De cealalta parte, Derby ataca si ei o pozitie de Play Off, in acest moment fiind pe locul 7, la 3 puncte in spatele celor de la Cardiff. WBA nu are un meci atat de usor si ma astept ca Derby sa reuseasca sa marcheze si sa aprinda meciul.

GG Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la FCSB – Dinamo (20:00)

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre FCSB si Dinamo, meci ce conteaza pentru returul Semifinalelor din Cupa Romaniei. In tur ros-albastrii si-au luat un avans considerabil dupa victoria cu scorul de 3:0, iar din punctul meu de vedere calificarea este ca si jucata.

Dinamo a prins aripi dupa victoria cu 3:1 in fata Clinceniului si vin astazi sa intoarca rezultatul. Nu cred ca este posibil acest lucru, deoarece cainii rosii au un lot slab, iar jocul este in nota echipei. Vor incerca sa atace, iar acest lucru ii va costa scump in defensiva. Este posibil sa reuseasca sa marcheze, dar ma voi duce pe doua pronosticuri, pentru siguranta !

GG SAU 3+- Pariază pontul >>

Biletul Zilei “CIA” – 08 Iulie 2020

bilet cia 08.07.2020

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: