Bilet pariuri “CIA” 09.12.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul pentru ziua de Miercuri, 9 decembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 5.14 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet “CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 09.12.2020

Ponturi pariuri Ajax – Atalanta (ora 22:00)

Am ajuns la ultima etapa din grupa D, iar lucrurile inca nu sunt clare pentru pozitiile 2 si 3. Ajax si Atalanta se vor lupta pana in ultima secunda pentru pozitia a 2-a, ultima ce duce in primavara din Champions League, iar italienii au un usor avantaj. Atalanta merge mai departe si in cazul unui rezultat de egalitate, dar ii asteapta un meci dificil in aceasta seara. Sunt doua formatii ultra ofensive, iar acesta este un meci de totul sau nimic, asa ca ma astept la multe goluri si faze de poarta !

Ponturi pariuri Real Madrid – Monchengladbach (22:00)

Real Madrid parea ca si-a rezolvat situatia in grupa B, dar dupa infrangerea din ultima etapa in fata celor de la Shakthar, acum au nevoie disperata de toate cele trei puncte daca vor sa mearga mai departe. Ar fi un esec mare daca nu vor reusi acest lucru, asa ca ma bazez pe ei ca vor face treaba buna. Evolueaza pe teren propriu si sunt doar la mana lor, asa ca o victorie ii duce mai departe !

Ponturi pariuri Inter – Shakhtar (ora 22:00)

  • Calculele sunt destul de dificile pentru Inter si au nevoie si de ajutorul celor de la Real Madrid sa obtina o victorie cu Borussia M. Chiar si asa, nu trebuie sa se gandeasca pana acolo, deoarece ei trebuie sa bata in meciul cu Shakthar. Ucrainienii s-au dovedit a fi o nuca tare pana in acest moment si au nevoie si ei de o victorie pentru a merge mai departe. Cred ca experienta si valoarea lotului italienilor isi va spune cuvantul, asa ca merg pe o victorie clara din partea Interului !

Biletul Zilei “CIA” – 9 decembrie 2020

Leave a Comment: