Bilet pariuri „CIA” 11.07.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 8.3%
Castigate: 1/12
Unitati: -582

Biletul pentru ziua de sambata, 11 Iulie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 5.29 si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 11.07.2020

Pontul propus de Cristian la Basel – Young Boys (21:30)

La 9 puncte de liderul Young Boys, FC Basel are sanse de a se apropia la doar 6 puncte de acestia in cazul unei victorii. Gazdele au pierdut puncte importante in ultimul meci cu Sion, pierzand cu 1-0. In ultimele 4 meciuri disputate acasa contra celor de la Young Boys, toate meciurile s-au terminat cu minim 3 reusite.

Oaspetii acestui meci au terminat cu minim 3 goluri inscrise, 6 din ultimele 8 partide disputate.  Mizez pe o partida cu minim 3 reusite si maxim 5.

3-5 goluri – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Legia V. –  Cracovia K.(21:30)

La 8 puncte de locul 2, Legia este aproape sigura campioana. In ultimele 4 meciuri, echipa gazda a pierdut 2 partide si a remizat in alte 2. In 7 din ultimele 10 meciuri de pa teren propriu ale celor de la Legia s-au marcat la ambele porti.

De partea cealalta, Cracovia a castigat cu 3-0 in cupa contra celor de la Legia si vin pentru meciul de campionat cu un moral ridicat. De la reinceperea campionatului, Cracovia are un singur meci in care nu a marcat. Pontul “GG” are o cota foarte mare si putem profita de ea.

GG Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Flora –  Paide Linnam. (18:30)

Dupa 11 runde disputate, Flora ocupa prima pozitie in campionat, la o distanta de 6 puncte de locul 2. A pus capat unei serii de 10 victorii consecutive dupa infrangerea din ultima etapa contra celor de la Tulevik.

Campioana in sezonul trecut, Flora are 11 meciuri consecutive cu peste 3 goluri inscrise. Adversara sa, Paide a pus si ea capat unei serii de 5 victorii consecutive in ultima etapa. Oaspetii au a 2-a cea mai buna ofensiva din camponat cu 23 de goluri.

3+ – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 11 Iulie 2020

bilet pariuri cia 11 iulie 2020

 

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment: