Bilet pariuri „CIA” 11.09.2020

Forma Biletul Zilei CIA: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei CIA
Procentaj: 20%
Castigate: 5/25
Unitati: 588

Biletul pentru ziua de vineri, 11 Septembrie, alcatuit la comun de tipsterii Cristian Constantin, IulianBNG și Ion Dan Alexandru, are cota totala 6.19  si e compus din 3 ponturi considerate foarte valoroase de specialistii mentionati mai sus.

ATENTIE !!! Daca s-ar juca zilnic si cu suma fixa fiecare bilet „CIA” la finalul unei luni se va obtine PROFIT daca vor fi castigatoare 4 bilete sau mai multe dintr-un total de 30/31.

bilet pariuri CIA

Ponturi biletul zilei CIA – 10.09.2020

Pontul propus de Cristian la Eupen – Gent (21:45)

Dupa 4 runde disputate in Belgia, Eupen a obtinut 3 remize si a pierdut un meci. Ei sunt la un punct de zona rosie a clasamentului. In 7 din precedentele 10 meciuri disputate acasa, Eupen le-a terminat cu gol primit si gol marcat. De partea cealalta, Gent a inceput acest sezon cu 3 infrangeri iar in ultime etapa a invins-o pe KV Mechelen. Ultimele 4 vizite ale celor de la Gent pe terenul lui Eupen s-au terminat cu ambele marcand.

GG – Pariază pontul >>

Pontul propus de Iulian la Braunschweig – Hertha. (21:45)

Braunschweig, nou-promovata in Bundesliga 2, disputa primul meci oficial dupa mai bine de 2 luni. A jucat 6 meciuri amicale si a obtinut 3 victorii si 3 infrangeri. Si-au intalnit de doua ori cu Hertha in cupa si ambele au avut caste o victorie. De partea cealalta, Hertha a obtinut 6 victorii in ultimele 6 meciuri contra celor de la Braunschweig. Chiar daca nu a aratat o forma buna in sfarsitul de sezon si nici in meciurile amicale, am sa mizez pe Hertha in acest meci.

2 –  Pariază pontul >>

Pontul propus de Ion Dan Alexandru la Sonderjyske – Midtjylland (20:00)

Dup ace s-a clasat pe 11 in sezonul trecut in SuperLiga, Sonderjyske primeste vizita campioanei. In cele 5 meciuri amicale, Sonderjyske a obtinut o victorie si un egal. Adversara sa, Midtjylland si-a continuat forma buna si in meciurile amicale dar si in Champions League unde a eliminate-o pe Ludogorets. Oaspetii au castigat campionatul avand un avans de 14 puncte fata de Copenhaga.  Midtjylland n-a mai pierdut cu Sonderjyske in ultimele 6 meciuri oficiale si nu cred ca vor pierde nici acum.

X2 & 3+  – Pariază pontul >>

Biletul Zilei „CIA” – 10 Septembrie 2020

bilet pariuri cia 11 septembrie 2020

 

Joacă acest bilet AICI – Primești Bonus 500 RON!

Leave a Comment:

Open

Close